Στο Λονδίνο ο υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας

Στη διεθνή διάσκεψη για την κατάσταση στη Λιβύη, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο Λονδίνο, θα συμμετάσχει ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στη διάσκεψη αναμένεται να συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν και o προεδρεύων της Αφρικανικής Ένωσης Jean Ping.

Στη διεθνή διάσκεψη για την κατάσταση στη Λιβύη, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο Λονδίνο, θα συμμετάσχει ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στη διάσκεψη αναμένεται να συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν και o προεδρεύων της Αφρικανικής Ένωσης Jean Ping.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει: «Η Ελλάδα, ως υπεύθυνο μέλος της διεθνούς κοινότητας και ως βασικός πυλώνας σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, συμμετέχει στις προσπάθειες για την επιβολή της διεθνούς νομιμότητας, τον τερματισμό της βίας και την προστασία των αμάχων. Παράλληλα, τονίζει ότι είναι ανάγκη να συνεχιστούν οι προσπάθειες για την εξεύρεση μιας πολιτικής λύσης, που θα επιτρέψει την έξοδο από την κρίση, προς όφελος του λιβυκού λαού».

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk