Τα μάθατε τα νέα;

Η Πάμελα Άντερσον το γνωρίζει; Σύμφωνα με αυστραλούς επιστήμονες, τα εμφυτεύματα στήθους πιθανώς να συνδέονται με σπάνια μορφή καρκίνου. Γι’ αυτόν τον λόγο οι φέρουσες πληθωρικό-πλαστό μπούστο θα πρέπει «σε περίπτωση που παρουσιάσουν πρήξιμο στην επίμαχη περιοχή, να επισκεφθούν αμέσως κάποιον γιατρό», αλλά και να ελέγχουν τακτικά το στήθος τους, ώστε να εντοπίσουν εγκαίρως οποιαδήποτε ύποπτη δυσμορφία.

* Η Πάμελα Άντερσον το γνωρίζει; Σύμφωνα με αυστραλούς επιστήμονες, τα εμφυτεύματα στήθους πιθανώς να συνδέονται με σπάνια μορφή καρκίνου.

* Γι’ αυτόν τον λόγο οι φέρουσες πληθωρικό-πλαστό μπούστο θα πρέπει «σε περίπτωση που παρουσιάσουν πρήξιμο στην επίμαχη περιοχή, να επισκεφθούν αμέσως κάποιον γιατρό», αλλά και να ελέγχουν τακτικά το στήθος τους, ώστε να εντοπίσουν εγκαίρως οποιαδήποτε ύποπτη δυσμορφία. Βλέπετε, ο αγώνας για την κατάκτηση της ομορφιάς μπορεί και να έχει δραματικά αποτελέσματα αν δεν προσέχουμε – ή αν το παρακάνουμε…

* Από την Αυστραλία και η επόμενη είδηση, όπου ομάδα ερευνητών κάνει λόγο για την ανακάλυψη του «χαρούμενου χαπιού». Πρόκειται για συμπλήρωμα διατροφής το οποίο ενισχύει τις αντοχές των ηλικιωμένων και τους επιτρέπει να ασκούνται με μεγαλύτερη άνεση και αντοχή.

* Τι περιέχει αυτό το μαγικό χάπι; Μεταξύ άλλων λουτένη, τη βιταμίνη που βρίσκεται στις πρασινάδες και που, ως φαίνεται, «μπορεί να αλλάξει τη διαδικασία σκέψης και να κάνει τους ηλικιωμένους πιο δραστήριους». Κάτι ανάλογο για τους νέους που έχουν αρχίσει να λυγίζουν υπό τις όλο και πιο έντονες απαιτήσεις της καθημερινότητας δεν υπάρχει;

* Το παιδί σας είναι έφηβος με χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να το βοηθήσετε; Κατά τους επιστήμονες της Εταιρείας Παιδιατρικής των ΗΠΑ, ξεκινήστε την προσπάθεια απομακρύνοντάς το από το Facebook. Για να μην πάθει κατάθλιψη!

* Αναφερόμαστε σε μία συγκεκριμένη μορφή κατάθλιψης, η οποία προκαλείται όταν ο έφηβος βλέποντας τα προφίλ άλλων χρηστών αισθάνεται ότι μειονεκτεί.

* Πάντως οι γνώμες των ειδικών εξακολουθούν να διίστανται, καθώς δεν ξέρουν αν είναι η κατάθλιψη που «σπρώχνει» τον νεαρό ασθενή να εθιστεί στο Διαδίκτυο ή το Διαδίκτυο που προκαλεί την κατάθλιψη. Όπως κι αν έχει, καλό είναι οι έφηβοι να μάθουν ότι η ζωή είναι έξω από την οθόνη του κομπιούτερ τους, έξω από τους τέσσερις τοίχους του δωματίου τους.

***

Κύριε διευθυντά

Τη στιγμή που σταρ όπως η Σάντρα Μπούλοκ και η Γκουέν Στέφανι βάζουν βαθιά το χέρι στην Burberry’s τσέπη τους προσφέροντας έκαστη από 1 εκατ. ευρώ για τους σεισμόπληκτους και για τα παιδιά της Ιαπωνίας, η Μαντόνα ανακοινώνει ότι τελικά δεν θα ανεγερθεί το σχολείο που η ίδια είχε υποσχεθεί στα παιδιά του Μαλάουι. Αυτό επειδή ύστερα από λογιστικό έλεγχο βρέθηκε ότι έχουν ξοδευτεί άσκοπα 2,4 εκατ. δολάρια από τις δωρεές που είχαν γίνει για τον εν λόγω σκοπό. Κι αν σήμερα η «βασίλισσα της ποπ» δηλώνει «πάρα πολύ απογοητευμένη που δεν μπορώ να προχωρήσω στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου μου», θα βρει, είμαι σίγουρη, γρήγορα παρηγοριά στον υπέροχο κόσμο όπου ζει. Γρηγορότερα απ’ ό,τι τα καταδικασμένα στον αναλφαβητισμό παιδιά της υπανάπτυκτης αφρικανικής χώρας καθώς και οι άλλοι αναξιοπαθούντες αυτού του κόσμου, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ενίοτε από τους πλούσιους και ισχυρούς για να ενισχύσουν τη δημόσια εικόνα τους. Για να αφεθούν μετά στη μαύρη μοίρα τους. Αν και η Μαντόνα είπε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες. Μήπως να βάλει και το χέρι στην τσέπη της; Ώστε να δούμε αποτέλεσμα…

Μετά τιμής

Πανδώρα

Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk