ΣΕΒ: Τέλος τα μισόλογα και οι μισές δουλειές


«Δεν έχουμε άλλη πίστωση χρόνου για μισόλογα και μισές δουλειές. Το ευνοϊκό για την Ελλάδα επικάλυμμα των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 24-25ης Μαρτίου δεν πρέπει να μας δημιουργεί αυταπάτες. Όχι μόνο, γιατί η χώρα μας καλείται πλέον, αν θέλει να παραμείνει στην ευρωζώνη, να τηρήσει απαρέγκλιτα ένα δρακόντειο χρονοδιάγραμμα στόχων και μέτρων».
Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δ. Δασκαλόπουλος με αφορμή τα αποτελέσματα της πρόσφατης συνόδου κορυφής της ΕΕ

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ τόνισε: «Η πρόβλεψη, για πρώτη φορά, διαδικασίας αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους ενός κράτους – μέλους, αν η πορεία του αποδειχθεί μη βιώσιμη, δείχνει ότι η Ευρώπη δεν αποκλείει την αποτυχία της προσπάθειας αλλαγής στην Ελλάδα. Και προετοιμάζεται γι’ αυτήν – δίνοντάς μας ταυτόχρονα μία τελευταία ευκαιρία να διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες.

»Δεν έχουμε άλλη πίστωση χρόνου για μισόλογα και μισές δουλειές. Ο τόπος καλείται σήμερα να αποδείξει ότι διαθέτει μία κυβέρνηση πεπεισμένων για τη σκληρή αναγκαιότητα της αλλαγής και ικανών να τη φέρει αποφασιστικά εις πέρας. Διαφορετικά, μία πολύ σκληρότερη πραγματικότητα περιμένει το σύνολο του λαού μας».


Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk