Τα πρώτα ετήσια βραβεία κωμωδίας

Η Τίνα Φέι και ο Ζακ Γαλιφιανάκης (Date Night και Dinner for Schmucks, αντιστοίχως) είναι μεταξύ των νικητών στα Comedy Awards, τα οποία διοργάνωσαν από κοινού το Comedy Central και το MTV. Το Comedy Icon Award πήρε ο Εντι Μέρφι, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί.

Τα βραβεία που αφορούν στην τηλεόραση (Best Comedy Actor/Actress) κέρδισαν ο Αλεκ Μπάλντουιν για το 30Rock και η Κρίστεν Γουίγκ για το Saturday Night Live.

Στον παρουσιαστή Ντέιβιντ Λέτερμαν δόθηκε το Johnny Carson Award for Comedic Excellence, ενώ διακρίθηκαν επίσης οι σειρές Modern Family και The Daily Show with Jon Stewart.

Καλύτερη κωμική ταινία αναδείχθηκε το The Other Guys με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ και τον Γουίλ Φέρελ, ενώ ο Louis CK τιμήθηκε για το stand up comedy φιλμ Louis C.K.: Hilarious.

Τα εν λόγω βραβεία θα απονέμονται κάθε χρόνο στους εκπροσώπους της κωμωδίας – σεναριογράφους, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, stand up comedians – που αποδείχθηκαν πρωτοπόροι και κατάφεραν να εμπνεύσουν τις επόμενες γενιές κωμικών.

Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk