Ο Μίλος Τεόντοσιτς προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο (26/03) και ως εκ τούτου δεν υπάρχει περίπτωση να μην ταξιδεύσει στην Τοσκάνη για το τρίτο κατά σειρά παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Σιένα, για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα.

Ο Σέρβος πόιντ-γκαρντ αγωνίζεται αδιαλείπτως την τελευταία τριετία και το πρόβλημα στην μέση του τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό. Η αλήθεια είναι πως ιατρικά, ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος. Ωστόσο, από τη στιγμή που η ανάγκη το επιτάσσει, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των Ερυθρόλευκων για την αναμέτρηση της Τρίτης (29/03). Φυσικά το ερωτηματικό που προκύπτει σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκεται και αν θα μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Όπως και να έχει τον τελευταίο λόγο, τον έχει αποκλειστικά ο Ντούσαν Ιβκοβιτς και αυτός θα αποφασίσει στην τελική αν η συμμετοχή του συμπατριώτη του, εξυπηρετεί τα πλάνα του.

Παρόμοια είναι τα δεδομένα και για τον Μάρκο Κέσελ. Ο 23χρονος σμολ-φόργουορντ πριν ένα μήνα ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα και μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Τους πρώτους δύο αγώνες τους είδε από την άκρη του πάγκου καθώς έμεινε εκτός 12αδας. Στην Ιταλία όμως αν χρειαστεί θα πατήσει κανονικά παρκέ. Αλλωστε ο τραυματισμός του δεν είναι δα και τόσο σοβαρός ώστε να του στερήσει τη συμμετοχή. Απλά, όπως και με τον Τεόντοσιτς, όλα εξαρτώνται από τον Ιβκοβιτς και την εικόνα που έχει για την κατάσταση των παικτών του.