offstage

Συντριβή. Απόλυτη. Νούμερα χαμηλότερα και από τον προκάτοχό της, το «Deal». Πού να το φανταζόταν η Ευγενία… Τέτοιο κάζο με το «Dancing with the stars daily» δεν το φανταζόταν κανείς στον ΑΝΤ1 βέβαια. Ωστόσο ήταν αναμενόμενο για όσους βρισκόμαστε εκτός ΑΝΤ1. Γιατί η Ευγενία Μανωλίδου έχει μέχρι στιγμής δοκιμαστεί σε κόνσεπτ δυνατά και μαγνητοσκοπημένα, σε αβανταδόρικα προγράμματα και σε λίγο- πολύ δουλεμένες συνταγές. Τώρα που το κόνσεπτ δεν σηκώνει την «ατσαλάκωτη», τη δήθεν και fake τηλεπερσόνα, όλα κύλησαν στον γκρεμό. Αν η παρουσιάστρια της συγκεκριμένης βαρετής και δίχως λόγο ύπαρξης εκπομπής δεν αποφασίσει να εγκαταλείψει την εικόνα τής «μη μου άπτου» που μας πλασάρει εδώ και καιρό, βλέπω το κανάλι να την οδηγεί σε συρρίκνωση. Το πολύ δις εβδομαδιαίως και στο ενδιάμεσο επαναλήψεις. Εκεί όμως οδηγούν η απληστία και η ματαιοδοξία. Οταν δεν λες «όχι», όταν λειτουργείς με την τηλεόραση σε μια σχέση εξάρτησης, τότε αναπόφευκτα έρχεται το μοιραίο λάθος, το οποίο μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες.
Εν προκειμένω έγινε φανερή η ανικανότητα της Ευγενίας Μανωλίδου να χειριστεί η ίδια προσωπικά το περιεχόμενο μιας εκπομπής, τώρα που δεν το βρήκε έτοιμο. Η αδυναμία της να δώσει προσωπικό στίγμα σε ένα τηλεοπτικό προϊόν. Νωρίτερα βεβαίως υπέπεσε σε σημαντικότερο σφάλμα: να μην καταφέρει να αφουγκραστεί ότι έπρεπε να κρατηθεί μακριά από ένα προϊόν το οποίο «περισσεύει» και δεν δικαιολογεί την παρουσία του. Ενδεχομένως η συγκεκριμένη «πατάτα» να είναι τόσο καυτή που να οδηγήσει στο να κλείσουν και άλλες πόρτες. Τιμωρείται η απληστία. Ακόμη και η τηλεοπτική.

Αντιθέτως,στο «Dancing with the stars»,κάτι η χορευτική διάθεση, κάτι τα υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης,κάτι η λαμπερή παρουσιάστρια με το- μετά συγχωρήσεως- κεφάλι λέαινας,βασίλισσας της ζούγκλας,ήλθε κι έδεσε το γλυκό.Η καλύτερη στιγμή βεβαίως ήταν η πρόσκληση στο κεφάλι του Γιάννη Λάτσιου να ρίξει μια γυροβολιά. Ενδεχομένως η ατάκα της χρονιάς.

Ηρέμησαν οι Καραμέρος- Χαριτάτος, έστρωσε πολύ η εκπομπή τους, ανέβηκαν τα νούμερά τους, επανακτούν το χαμένο έδαφος. Ηταν θέμα χρόνου να κατανοήσουν τα λάθη τους και να τα «μαζέψουν». Εργατικοί είναι, όρεξη έχουν, οπότε τα περιθώρια ανάκαμψης υπάρχουν.

Αυτό το «Νησί» πάντως δεν λέει να ξεφουσκώσει.Και γιατί άλλωστε;

Εξαιρετικός ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο «Αλ Τσαντίρι νιουζ». Στόφα μεγάλου κωμικού ηθοποιού. Ευτυχώς την επόμενη σεζόν επιστρέφει με σειρά η οποία, σύμφωνα με τις ως τώρα ενδείξεις, πρέπει να είναι από τα δυνατά χαρτιά.

Πόσο αστεία φαίνονται όλα αυτά τα ειδύλλια που στήνονται και ξεστήνονται μαζί με τις πρεμιέρες.Και σαν να μη μας έφταναν αυτά,στον κύκλο της ανοησίας έχουν προστεθεί και οι ατάκες που ανεβάζουν τα σελεμπριτιά στα Twitter και Facebook.Και αυτοί φυσικά που κάθονται και τους δίνουν σημασία και τα αποκρυπτογραφούν ως επιγραφολόγοι.Τι άλλο θα δούμε…
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk