Σε εκδήλωση του fan club της Λίβερπουλ στην Αθήνα βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23/03) ο Τζιμπρίλ Σισέ παρέα με τον Λουίς Γκαρσία. «Είμαι Παναθηναϊκός και Λίβερπουλ» δεν δίστασε να δηλώσει ο Γάλλος σούπερ σταρ.

Ως δύο πρώην μέλη της «οικογένειας» της Λίβερπουλ, οι δύο ποδοσφαιριστές βραβεύθηκαν από τον σύνδεσμο, με τον Ισπανό να είναι πρώτος στη σειρά. Στη συνέχεια τη «σκυτάλη» πήρε ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος μέσα σε πολύ θερμό χειροκρότημα, μάλιστα. Στη συνέχεια, οι δύο άσοι του Τριφυλλιού απάντησαν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.

«Η καρδιά μου σε Παναθηναϊκό και Λίβερπουλ»

Αρχικά, ο Σισέ είπε: «Σας εύχομαι να μπορέσετε να νιώσετε, όπως εμείς εκείνο το βράδυ με την κατάκτηση του Champions League. Ήταν κάτι φανταστικό. Θυμαμαι δεν μπορούσα να κοιμηθώ αλλά όλα πήγαν καλά. Έχω γερή κατασκευή, έβλεπα τα άλλα παιδιά και ήθελα να γυρίσω πίσω και έτσι ξεπέρασα τον τραυματισμό».

Και συνέχισε:

Για την μεταγραφή του στην Λίβερπουλ:
«Ήξερα τον Ουγιέ, είχαμε πολύ καλές σχέσεις από την Γαλλία και όταν το έμαθα για το ενδιαφέρον δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά.

Για τις προτιμήσεις του:
«Η καρδιά μου είναι για τον Παναθηναϊκό και την Λίβερπουλ».

Για τη χτένισμα του… μοϊκανού:
«Πάει ανάλογα με την διάθεση μου. Τώρα είναι κακή γιατί χάσαμε το πρωτάθλημα». Σε εκείνο το σημείο από το ακροατήριο κάποιος του είπε ότι «θα το πάρεις του χρόνου», με τον Γάλλο απλά να χαμογελά.

Από την πλευρά του, ο Λουίς Γκαρσία είπε:

«Σίγουρα ήταν από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου όταν γυρίσαμε από το αεροδρόμιο και είδαμε όλον αυτόν τον κόσμο να μας περιμένει και να γιορτάζει το Champions League. Το καλύτερο μου γκολ είναι αυτό που έβαλα εκείνη την χρονιά με την Τσέλσι. Όταν έπαιζα με τον Σισέ η συνεργασία μας ήταν καλή αλλά πάντα φώναζε».

«Είμαι νικητής»

Την πεποίθηση του ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να κερδίσει το ματς στο «Καραϊσκάκη» εξέφρασε ο Τζιμπρίλ Σισέ στη «Nova». Ο Γάλλος χαρακτήρισε τον εαυτό του «νικητή» ενώ τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του, θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν τη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Champions League.

Επιπλέον, ο σούπερ σταρ των Πράσινων και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Superleague, επέλεξε ως τα κορυφαία παιχνίδια του Τριφυλλιού τη φετινή σεζόν, το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (30/10/10) και το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (13/2/11).

«Ήταν πραγματικά ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, γιατί γνωρίζετε την αντιπαλότητα των δύο ομάδων. Για τους οπαδούς είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αλλά και για εμένα, γιατί μου αρέσουν τα ντέρμπι. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μένα, γιατί κατάφερα να σκοράρω δύο φορές και μπορέσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Ήταν μια σπουδαία ημέρα».

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε και για τη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ. «Για να είμαι ειλικρινής, για μένα θα είναι σαν αγώνες πρωταθλήματος. Είναι ένα μίνι-πρωτάθλημα, όμως ο κόσμος πλέον με γνωρίζει, γνωρίζουν πως είμαι νικητής, πως θέλω να κερδίζω. Σε όποια διοργάνωση και αν αγωνίζομαι, θέλω να κερδίζω και θα κάνω ότι καλύτερο, προκειμένου να κερδίσουμε τα πλέι οφ».