Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 27ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Στέλιος Σφακιαννάκης. Την απονομή στον έμπειρο μέσο έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ατρόμητου, Σταύρος Κωνσταντινίδης. Ο ελληνας παίκτης στις δηλώσεις τόνισε ότι ο Ατρόμητος θέλει να ξεμπερδεύει με την παραμονή όσο γίνεται συντομότερα.

«Είναι χαρά μου αυτή η βράβευση, αλλά θα ήθελα να είχε συνδυαστεί με νίκη της ομάδας μου και όχι με την ισοπαλία για να νιώθαμε αυτή την στιγμή πιο ελεύθεροι στη βαθμολογία.

Γνωρίζουμε ότι η θέση της ομάδας μου είναι δύσκολη όμως όλοι οι παίκτες προσπαθούμε για το καλύτερο. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος, να βοηθάω την ομάδα μου για να πετύχει τους στόχους της. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω την υγεία μου.
Όσον αφορά την πορεία μας στο πρωτάθλημα πρέπει να ξεμπερδεύουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα και αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Παράλληλα, ο μέσος του Ατρόμητου μίλησε και για τον ιδιαίτερο τρόπο, με τον οποίο πανηγυρίζει τα γκολ που πετυχαίνει, λέγοντας τα εξής: «Αυτό είναι για τον κόσμο που ξέρω πόσο χαίρεται εκείνη την στιγμή.

Ξέρω ότι ο τρόπος του πανηγυρισμού συμβολίζει κάτι για τους φιλάθλους μας και θέλω να τους ανταποδώσω την συμπαράσταση και την αγάπη που μας δείχνουν σε κάθε παιχνίδι.

Θέλω να γνωρίζουν ότι θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό όσο και οι συμπαίκτες μου για να τους κάνουμε χαρούμενους και ευτυχισμένους στο τέλος της περιόδου».

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ατρόμητου, Σταύρος Κωνσταντινίδης ανέφερε κατά τη βράβευση.

«Όλοι οι παλαίμαχοι είμαστε υπερήφανοι που έχουμε στην ομάδα μας ένα παίκτη σαν τον Στέλιο.
Είναι ένας παίκτης που παίζει με πάθος και δύναμη και δείχνει σε κάθε παιχνίδι ότι έχει τον Ατρόμητο στην καρδιά του. Εύχομαι να πετύχει γκολ και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και να φέρει το Κύπελλο Ελλάδας στο Περιστέρι».