Η ΕΠΟ δικαίωσε τον Γιώργο Ιωαννίδη στη δικαστική διαμάχη που είχε με την ΠΑΕ Ηρακλής και επιδίκασε στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού το ποσό των 47.000 ευρώ.

Ηδη οι άνθρωποι του Γηραιού κάνουν σκέψεις για προσέγγιση της πλευράς του παίκτη ώστε να βρεθεί συμβιβαστική λύση πριν τις 4 Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΕΠΟ: «Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά καθ’ ολοκληρίαν την από 26/9/2010 και με αριθμό πρωτοκόλλου 31292/2010 Αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ κατά της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ» και την από 8/12/2010 Ανταίτηση της καθής Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ» κατά του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ.

Υποχρεώνει την καθής «Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ» να καταβάλλει στον αιτούντα ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ το επιδικασθέν με τη με αριθμό 478/2010 Απόφαση της Πρωτοβάθμιας (Α΄) Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. ποσό των σαράντα επτά χιλιάδων πενήντα τεσσάρων ΕΥΡΩ και τριάντα επτά λεπτών (47.054,37€), πλέον του νομίμου τόκου, από την επίδοση της από 4/5/2010 αίτησης του ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ενώπιον της (Α΄) Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., καθώς και του ποσού των τριακοσίων (300€) ΕΥΡΩ για τη δικαστική του δαπάνη και στους δύο βαθμούς δικαιοδοσίας, σύμφωνα με το διατακτικό της ήδη τελεσίδικης και εκτελεστής κατ’ άρθρο 24§6 υπ’ αρίθμ. 478/2010 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. σε δύο (2) ισόποσες διαδοχικές μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων, η πρώτη δόση ορίζεται καταβλητέα την 4/4/2011 και η δεύτερη την 4/5/2011.

Σε περίπτωση δε μη εμπρόθεσμης πληρωμής και εξόφλησης του αιτούντα, κατά τα ανωτέρω, Επιβάλλει σε βάρος της καθής «Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ», (α) την κατ’ άρθρο 24§7(γ) του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ποινή της αφαίρεσης δύο (2) βαθμών και (β) την κατ’ άρθρο 24§8 του ίδιου Κανονισμού ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον αιτούντα ποδοσφαιριστή του ως άνω ποσού».