Επαφές ΠΑΟ με Μόρα

Σε προχωρημένες επαφές με τον Βαγγέλη Μόρα, προκειμένου να «κλείσει» απο τώρα την απόκτηση του για τη νέα σεζόν, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Αυτή είναι η τρίτη φορά που οι Πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του Ελληνα αμυντικού και ευελπιστούν σε αίσιο τέλος.

Σε προχωρημένες επαφές με τον Βαγγέλη Μόρα, προκειμένου να «κλείσει» από τώρα την απόκτηση του για τη νέα σεζόν, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Αυτή είναι η τρίτη φορά που οι Πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του έλληνα αμυντικού και ευελπιστούν σε αίσιο τέλος.

Η συζήτηση των διοικούντων τον Παναθηναϊκό με τον μάνατζερ του παίκτη, αλλά και τον ίδιο τον έλληνα στόπερ, βαίνει ολοένα και καλύτερα. Αποτέλεσμα αυτής είναι οι Πράσινοι να προβάλλουν ως μια ισχυρή πιθανότητα για τον επόμενο προορισμό στην καριέρα του Μόρα.

Στις προηγούμενες προσπάθειες του Τριφυλλιού να αποκτήσει τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό (με τελευταία κουβέντα αυτή που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο από τον Κώστα Αντωνίου), το πρόβλημα ήταν πάντοτε οι απαιτήσεις της Μπολόνια. Τώρα πλέον δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Το συμβόλαιο του διεθνούς στόπερ με τον ιταλικό σύλλογο λήγει τον Ιούνιο και δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσής του από την πλευρά τους. Φέτος η χρονιά δεν πάει καθόλου καλά για τον Μόρα αφού αρχικά ήταν εκτός πλάνων προπονητή, ενώ στη συνέχεια έπαιξε για ένα δίμηνο βασικός (Δεκέμβριος – Ιανουάριος) προτού επιστρέψει στον πάγκο. Τον τελευταίο μήνα, δε, παίζει ελάχιστα. Επειτα από σχεδόν 100 συμμετοχές στην τετραετή παρουσία του στην Μπολόνια, ο Μόρας εξετάζει πολύ σοβαρά την προοπτική επαναπατρισμού του.

Η περίπτωση του Μόρα καλύπτει πολλαπλώς τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για μια θέση όπου οι Πράσινοι δεν έχουν βρει γιατρειά εδώ και χρόνια. Επιπλέον είναι σε καλή ηλικία, Ελληνας και βέβαια το κόστος απόκτησής του εντάσσεται στο πλαίσιο που δύναται να καλύψει το Τριφύλλι. Το κασέ του δεν ξεπερνάει τα 500.000 ευρώ, τα μισά από όσα κοστίζουν στους Πράσινους ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Σεντρίκ Καντέ.

Η κίνηση του Τριφυλλιού να προσεγγίσει τον Μόρα προφανώς φανερώνει ότι μία από τις θέσεις που ψάχνει ενίσχυση είναι αυτή του στόπερ. Ο Παναθηναϊκός έχει τρεις «καθαρούς» κεντρικούς αμυντικούς (Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σαριέγκι) αφού ο Βύντρα υπολογίζεται βασικός δεξιός μπακ. Δεδομένου ότι δεν λήγει κανένα συμβόλαιο στόπερ το καλοκαίρι, οι Πράσινοι είτε θέλουν να αποκτήσουν ακόμα μία λύση είτε ξέρουν ότι ένας εκ των τριών θα φύγει.

Δείτε επίσης
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk