Μια επίθεση με γκαζάκια, όπως αυτή που έγινε έξω από το σπίτι του Νάτσο Σκόκο το βράδυ της Τετάρτης (23/03) δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστο κανέναν άνθρωπο. Το ίδιο και τον Αργεντινό, ο Ελληνας μάνατζερ του οποίου δήλωσε στη «Nova» πως «εάν κάτι τέτοιο ξανασυμβεί ίσως πάρει το αεροπλάνο και φύγει».

Ωστόσο, ο Παύλος Διανής, διαβεβαίωσε ότι παρότι ο πελάτης του τρόμαξε είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Τα «σύννεφα», πάντως, ήρθαν από αλλού και συγκεκριμένα στο θέμα που αφορά το μέλλον του Σκόκο στην ΑΕΚ. Ο μάνατζέρ του άφησε ανοιχτό το θέμα της απομάκρυνσής του το καλοκαίρι, ενώ έκανε αναφορά και στις διαπραγματεύσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ με τους ποδοσφαιριστές για τα οφειλόμενα προς αυτούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Διανή στο «Νovasportsnews»

«Ήμασταν μαζί όλη μέρα σήμερα μετά την προπόνηση. Είναι καλά, ήταν λίγο τρομαγμένος βέβαια χθες αλλά σήμερα είναι καλύτερα. Δεν νομίζω πως είναι θέμα στοχοποίησης. Δεν ξέρουμε από πού προέρχεται κιόλας. Υποθετικά μπορούμε να πούμε ότι ήταν οπαδοί της ΑΕΚ, απλά είναι μία λογική υπόθεση», είπε αρχικά για το θέμα ο μάνατζερ του Σκόκο.

Και συνέχισε: «Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν. Αισθάνθηκε άβολα με την όλη κατάσταση. Αν επαναληφθεί ίσως πάρει το αεροπλάνο να φύγει! Αν απειλείται η αρμονία της οικογένειας του πραγματικά δεν ξέρω πως θα αντιδράσει».

Οσο για το «φλέγον» θέμα της αδειοδότησης, δήλωσε: «Η αλήθεια είναι πως οι διαπραγματεύσεις που κάνει η ΑΕΚ σε ότι αφορά την αδειοδότηση πρέπει να μείνουν μόνο μέσα στην ομάδα. Είναι κάτι που αφορά μόνο τους παίκτες και την ομάδα, δεν θεωρώ σκόπιμο να βγαίνει προς τα έξω ότι συζητείται. Ισως η ΑΕΚ αισθάνεται πιο άνετα να προτείνει μειωμένες αποδοχές στους Έλληνες όμως δεν νομίζω πως πρέπει να βγαίνουν όλα αυτά προς τα έξω».

Τέλος, για το μέλλον του Σκόκο στην ΕνωσηΚ, δήλωσε: «Το τι θα γίνει το καλοκαίρι με τον πελάτη μου θα το δούμε αργότερα. Εγώ απλά θέλω να επαναλάβω πως το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα άθλημα. Δεν κοιτάμε πως θα το κάνουμε καλύτερο αλλά αναλωνόμαστε σε καταστάσεις που δεν θα έπρεπε. Η ομάδα ήταν κοντά του και αυτό έγινε άμεσα. Ήταν μια αντίδραση κάποιων ανθρώπων, δεν ξέρουμε αν ήταν οπαδοί της ΑΕΚ είναι απλά μια υπόθεση».