Ελληνικό θεματικό πάρκο στο Λονδίνο

Με ελληνικά χρώματα ντύθηκε το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ευρώπης Westfield London – για εννέα ημέρες και έως τις 27 Μαρτίου –, στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας. Χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν έτσι την ευκαιρία να επισκεφθούν ένα ελληνικό θεματικό πάρκο, έκτασης 1.500 τ.μ., και να πραγματοποιήσουν ένα εικονικό ταξίδι στην Ελλάδα.

Με πρωτοβουλία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), περίπου 750.000 επισκέπτες του βρετανικού πολυκαταστήματος θα γνωρίσουν την ποικιλία που προσφέρει το ελληνικό τουριστικό προϊόν. Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν τεχνητή ελληνική παραλία και αναπαράσταση αρχαιολογικής ανασκαφής, δοκιμάστε ελληνικές γεύσεις από κορυφαίους έλληνες σεφ, πληροφορηθείτε για την αναρρίχηση και τις άλλες υπαίθριες δραστηριότητες που προσφέρει η Ελλάδα, παίξτε γκολφ και δοκιμάστε ιστιοπλοΐα σε προσομοιωτή, χαλαρώστε κάνοντας μασάζ ή θεραπείες ομορφιάς.

Το ελληνικό θεματικό πάρκο είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του ΕΟΤ με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Καθημερινώς πραγματοποιούνται παρουσιάσεις ελληνικών προορισμών και ταξιδιωτικών πακέτων από τουριστικούς πράκτορες, τα οποία προσφέρονται σε εκπτωτική τιμή αποκλειστικά για τους επισκέπτες του Westfield, ενώ γίνονται και διαγωνισμοί με δώρα-ταξίδια στην Ελλάδα.

Επιπροσθέτως, το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές ζωντανές παραστάσεις από τον θίασο του Mamma Mia!, ενώ εμφανίσεις θα πραγματοποιήσουν και έλληνες καλλιτέχνες.

«To γεγονός θα καλυφθεί από όλα τα μέσα ενημέρωσης της Μεγάλης Βρετανίας δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δείξουμε την Ελλάδα σε εκατομμύρια ανθρώπους», δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης

Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk