Γνήσια Ζιλιέτ Μπινός

Μ’ αρέσει

+ Το καινούργιο άλμπουμ των Strokes «Angles». Χωρίς εκπλήξεις, αλλά με καλογραμμένα τραγούδια.

+ Η ερμηνεία της Ζιλιέτ Μπινός στην ταινία του Αμπάς Κιαροστάμι «Γνήσιο Αντίγραφο». Μάθημα υποκριτικής.

+ Η ατάκα του ταξιτζή που με (λαθρ)άκουσε να λέω στο τηλέφωνο σε φίλη μου να με περιμένει έξω από γνωστό ξενοδοχείο: «Θα καλοπεράσουμε απόψε». Εννοείται ότι συνοδευόταν από ελαφρά κλίση του κεφαλιού.

+ Η τοιχογραφία που κοσμεί την είσοδο του Από Μηχανής Θέατρο που βρίσκεται στην οδό Ακαδήμου 13 στον Κεραμεικό. Και τα πάντοτε φροντισμένα προγράμματα των παραστάσεών του.

Δεν μ’ αρέσει

– Ο Μπρούνο Μαρς. Από την εποχή του Πίτερ Αντρέ έχει να εμφανιστεί τόσο αντιπαθητικός ποπ σταρ.

– Που, σύμφωνα με τους «New York Times», πλέον θεωρείται αγένεια να τηλεφωνήσεις σε κάποιον αν δεν του έχεις στείλει πρώτα μήνυμα ή e-mail. Παλιότερα κοιτούσαμε απλώς αν είναι κατάλληλη η ώρα προτού σηκώσουμε το ακουστικό, τώρα δεν είναι ποτέ η σωστή στιγμή.

– Που οι δημοφιλέστερες διασημότητες στο twitter είναι: η Lady Gaga, ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο Μπαράκ Ομπάμα και η Κιμ Καρντάσιαν. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως ο μόνος από τους πέντε που ξέρει να γράφει σωστά είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

– Το κακόγουστο διαφημιστικό σλόγκαν «Σχολή Καλών Τεκνών» για τηλεοπτική σειρά του AΝΤ1. Περιμένω τώρα «Το τεκνόν μετά του ωφελίμου» και «Τα τεκνά κόποις κτώνται».

ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ vimagazino@dolnet.gr το δικό σας «Μ’ αρέσει – Δεν μ’ αρέσει», μαζί με φωτογραφία σας καθώς και φωτογραφία ή βίντεο του θέματος για το οποίο γράφετε.

BHMAgazino
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk