Ενωμένη θα συνεχίσει να πορεύεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως προέκυψε από το Διοικητικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας την Τρίτη (22/03), μετά τη γραπτή δήλωση Ζαγοράκη για συνέχεια στην προεδρία. Σε αυτό παραβρέθηκαν όλοι οι διοικητικοί παράγοντες του Δικεφάλου, οι οποίοι αποφάσισαν να συνεχίσουν στις θέσεις που ήδη κατέχουν.

Μάλιστα, εμφάνισαν και μεγαλύτερη διάθεση από ποτέ για να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ στο δύσκολο δρόμο που έχει να διανύσει. Επίσης, στο συμβούλιο επιβεβαιώθηκε και το αρχικό σοκ που υπέστησαν όλοι μετά τα γεγονότα της Τετάρτης (16/03) και πως σίγουρα χρειάστηκαν μερικές ημέρες για να μπουν οι σκέψεις τους σε μια σειρά. Όμως, τώρα τα πράγματα ηρέμησαν και όλοι είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν τα πράγματα πιο ήρεμα.

Στο συμβούλιο αυτό συζητήθηκαν κα αναγνωρίστηκαν τα λάθη που έγιναν φέτος, αλλά αποφασίστηκε αυτά να μείνουν στο παρελθόν. Φάνηκε άλλωστε από την ξεκάθαρη απόφαση να γίνει διεύρυνση του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και στελέχωση της ΠΑΕ με επαγγελματίες, οι οποίοι θα έχουν συγκεκριμένους ρόλους.