Η Ισπανική εφημερίδα «Diario informacion», αποκάλυψε ότι η Ερκουλες βρισκόταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, όμως οι δυο πλευρές δεν συνεργάστηκαν τελικά μετά από παρέμβαση του Σταύρου Αδαμίδη!

Η Ερκουλες, ως γνωστόν βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και μετά την αποτυχημένη απόπειρα προσέγγισης του Μαρσέλο Μπιέλσα, στράφηκε στον τεχνικό της Ενωσης, Μανόλο Χιμένεθ.

Οι δυο πλευρές, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ήρθαν κοντά σε συμφωνία, την Κυριακή (20/3) μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον προπονητή της ΑΕΚ, να εκφράζει όχι μόνο την επιθυμία να φύγει από το Δικέφαλο αλλά και την αισιοδοξία του, στο συγγενικό του περιβάλλον, ότι θα πείσει τους ανθρώπους της ομάδας να τον αποδεσμεύσουν.

Κάπου εκεί όμως ήρθε η επέμβαση του Σταύρου Αδαμίδη, ο οποίος σε ραντεβού με τον Ισπανό τεχνικό αρνήθηκε να τον αφήσει να φύγει προτάσσοντας το στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου στις 30 Απριλίου με τον Ατρόμητο.

Ετσι ο Χιμένεθ αναγκάστηκε να διακόψει την επικοινωνία με την ομάδα του Αλικάντε, εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι η ομάδα θα σωθεί, με τους Ισπανούς να στρέφονται πλέον στην περίπτωση του Χουάν Κάρλος Μαντιά.