Ο Βασίλης Χατζηπαναγής καταγγέλει τον Ηρακλή

Με γραπτή ανακοίνωση που μοίρασε στον Τύπο ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ηρακλή Βασίλης Χατζηπαναγής εξέφρασε την αγανάκτησή του για τη στάση της διοίκησης της ΠΑΕ απέναντί του. Συγκεκριμένα ο «Νουρέγιεφ της μπάλας» αναφέρει.

Με γραπτή ανακοίνωση που μοίρασε στον Τύπο ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ηρακλή Βασίλης Χατζηπαναγής εξέφρασε την αγανάκτησή του για τη στάση της διοίκησης της ΠΑΕ απέναντί του. Συγκεκριμένα ο «Νουρέγιεφ της μπάλας» αναφέρει.

«Μετά από τεράστια υπομονή, την οποία έχω κάνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, επιθυμώ να γνωστοποιήσω στον κόσμο του Ηρακλή και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους, που μου δείχνουν την αγάπη και το σεβασμό τους καθημερινά, αυτό που συμβαίνει στις σχέσεις μου με την ΠΑΕ Ηρακλής.

Μου ζήτησε η διοίκηση Ρέμου να παραχωρήσω τα γήπεδα της επιχείρησής μου, που βρίσκονται στους Ταγαράδες του Δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης, προκειμένου να προπονούνται εκεί όλες οι Ακαδημίες του Ηρακλή. Δέχθηκα ευχαρίστως και η εταιρεία μου έκανε και τη σχετική έκπτωση επειδή πρόκειται για την ομάδα της καρδιάς μου, που και μόνο αυτή υπηρέτησα επί 15 χρόνια και τίμησα τη φανέλα της. Πληρώθηκαν κάποια χρήματα από τη διοίκηση του Αντώνη Ρέμου για την προηγούμενη χρονιά και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ σωστή η συνεργασία μας. Πλήρωναν κανονικά έως και το τέλος της περιόδου.

Μόλις ξεκίνησε η φετινή χρονιά έκανα νέα έκπτωση 50% στη διοίκηση υπό τον κ. Γιάννη Τάκη, που μου ζήτησαν αυτή τη μείωση, λόγω οικονομικής στενότητας. Δέχθηκα και αυτή την εξέλιξη, αλλά δεν περίμενα ότι θα υποστώ τέτοια ζημιά από αδυναμία πληρωμών της ΠΑΕ Ηρακλής. Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ Ηρακλής μου χρωστά αποζημίωση για τη χρήση των αθλητικών γηπεδικών εγκαταστάσεων πέντε μηνών και δεν έχει πληρώσει τη ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις μου.

Παρά τις επανειλημμένες ενοχλήσεις μου, ακούω μόνο ψέματα, που δεν έχω ξανακούσει στη ζωή μου από τους ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα στη διοίκηση του Ηρακλή και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο.

Εχω αγανακτήσει κυριολεκτικά, δεν «παίζονται» στις ψευδείς υποσχέσεις και δεν αναφέρω μόνο το δικό μου πρόβλημα, αλλά και πολλών άλλων υπαλλήλων της ομάδας, που εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι επί μήνες, αλλά φοβούνται να μιλήσουν. Εγώ προσέφερα στον Ηρακλή πολλά και πήρα λίγα, έφερα στο γήπεδο κόσμο να βλέπει την ομάδα μας, έγιναν χιλιάδες Ηρακλειδείς και ποτέ δε ζήτησα ελεημοσύνη.

Ορισμένους από αυτούς που σήμερα βρίσκονται (δεν γνωρίζω πώς) στη διοίκηση του Ηρακλή δεν τους είχα δει ποτέ στο γήπεδο και απορώ πώς διοικούν αυτή την τεράστια ομάδα, με την τεράστια ιστορία. Είναι ντροπή!

Ενάμισι μήνα έχω να πατήσω στα γραφεία της ΠΑΕ, γιατί δεν παρακαλώ κανέναν, ενώ αγανάκτησε και ο συνεργάτης μου από τα ψέματα που άκουγε. Τους βαρέθηκα και κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για την ομάδα που λατρεύω όπως και χιλιάδες Ηρακλειδείς. Με αυτούς, δεν έχουμε μέλλον, φοβάμαι και παρόν και πρέπει ο κόσμος να ξυπνήσει γιατί τα ψέματα τελειώνουν…

Φυσικά και δεν μπορεί κανένας να μου απαγορέψει να πάω στο γήπεδο, δεν έχω χάσει παιχνίδι, έχω πάει ακόμη και σε εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά πάω για την ομάδα, πονάω για την ομάδα και όχι γι’ αυτούς. Εύχομαι στους παίκτες καλή επιτυχία και μακάρι να τελειώνουμε από το επόμενο παιχνίδι στην Κρήτη, για να σωθεί η ομάδα βαθμολογικά. Λυπάμαι αλλά δεν είμαι καθόλου ήσυχος για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της ΠΑΕ όπως προετοιμασία φακέλου κ.λ.π

Από την πλευρά τους μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ εξέφρασαν τον προβληματισμό τους, καθώς οι απαιτήσεις του Χατζηπαναγή έρχονται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, όπου αφενός οι ποδοσφαιριστές απαιτούν τα οφειλόμενα και αφετέρου καταβάλλεται προσπάθεια για την εξασφάλισης της άδειας συμμετοχής στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk