Η Τότεναμ δείχνει έτοιμη να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης (κληρώθηκαν μαζί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ), τουλάχιστον στα «mind games», δηλαδή τα παιχνίδια των δηλώσεων και εντυπώσεων.

Ο εκ των βοηθών του προπονητή της αγγλικής ομάδας κ. Χάρι Ρέντναπ και άλλοτε σταρ των «Σπιρουνιών» κ. Τιμ Σέργουντ παρακολούθησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο νικηφόρο (2-1) ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας με την Ατλέτικο και υποστήριξε ότι ο τραυματισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι… παραμύθι!

«Δεν μου φάνηκε καθόλου τραυματίας. Περισσότερο μου φάνηκε ότι θέλει να αποφύγει δύο φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Πορτογαλίας» δήλωσε αφήνοντας αιχμές για το κατά πόσο είναι πραγματικός ο τραυματισμός του πορτογάλου σούπερ σταρ των μαδριλένων. Μάλιστα, το τεχνικό επιτελείο της Τότεναμ υπολογίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα δώσει κανονικά το παρόν στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ (5/4 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»).

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο τεχνικός της Βασίλισσας κ. Ζοζέ Μουρίνιο αντικατέστησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 72′ του ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν» όταν το αποτέλεσμα ήταν ήδη 2-0 υπέρ της Ρεάλ. Η Εθνική Πορτογαλίας δεν έχει επίσημες υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Euro 2012 και την προσεχή Παρασκευή αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι τη Χιλή, ενώ την επόμενη Τρίτη (30/3) υποδέχεται επίσης σε φιλικό στο Αβέιρο τη Φινλανδία.