Στη Βουλή η δικογραφία για τα υποβρύχια

Στη Βουλή θα διαβιβαστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, η δικογραφία που αφορά την υπόθεση των τεσσάρων υποβρυχίων τύπου 214 που προμηθεύθηκε το Δημόσιο για το Πολεμικό Ναυτικό. Η Εισαγγελία αποστέλλει τη δικογραφία ώστε να διερευνηθεί από την Βουλή αν θα πρέπει να ελεγχθεί το ενδεχόμενο ποινικών ευθυνών στην υπόθεση του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου, επί θητειών του οποίου ελήφθη η απόφαση για την εν λόγω προμήθεια πολεμικού υλικού και υπογράφηκε η σχετική σύμβαση.

Στη Βουλή θα διαβιβαστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, η δικογραφία που αφορά την υπόθεση των τεσσάρων υποβρυχίων τύπου 214 που προμηθεύθηκε το Δημόσιο για το Πολεμικό Ναυτικό.

Η Εισαγγελία αποστέλλει τη δικογραφία ώστε να διερευνηθεί από την Βουλή αν θα πρέπει να ελεγχθεί το ενδεχόμενο ποινικών ευθυνών στην υπόθεση του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου, επί θητειών του οποίου ελήφθη η απόφαση για την εν λόγω προμήθεια πολεμικού υλικού και υπογράφηκε η σχετική σύμβαση.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk