Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι παίκτες της Εθνικής ομάδας ενόψει του αγώνα με τη Μάλτα για τα προκριματικά το EURO 2012. Ουσιαστικά οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος έκαναν ένα χαλάρωμα, αφού και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στη Βουλιαγμένη δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός.

Ο μόνος από τους παίκτες της Εθνικής που προέβη σε δηλώσεις ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας που τόνισε: «Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Θα δώσουμε το 100%». Οσο για τον τρόπο που θα έρθει το γκολ ανέφερε: «Ας έρθει και από τα 75 μέτρα (σ.σ. δύο βδομάδες πριν είχε σκοράρει από τη συγκερκιμένη απόσταση) αρκεί να μπει».

Mετά το τέλος της προπόνησης οι Καφές, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Σαλπιγγίδης, Μόρας και Μήτρογλου υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα στον κόσμο που είχε βρεθεί στη Βουλιαγμένη.

Η Εθνική μας ομάδα θα προπονηθεί επίσης την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ενώ την Παρασκευή θα ταξιδέψει στη Μάλτα, για τον κρίσιμο αγώνα για τα προκριματικά του EURO 2012. Την επόμενη Τρίτη (29/03) θα αντιτωπίσει σε φιλικό την Πολωνία, στο Καραϊσκάκη.

Η 19άδα του Σάντος είναι οι εξής: Αλέξανδρος Τζόρβας, Κώστας Χαλκιάς, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Βαγγέλης Μόρας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Γιάννης Φετφατζίδης, Γιώργος Σαμαράς, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Λυμπερόπουλος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παναγιώτης Κονέ, Παντελής Καφές, Παναγιώτης Λαγός.

Το πρόγραμμα της Πολωνίας

Στις 26/3 και 27/3 (17:00) στο Αθλητικό Κέντρο Μαζαράκη, 28/3 (17:00) στο γήπεδο του αγώνα θα γίνει η προπόνηση της εθνικής Πολωνίας. Ο προπονητής της Πολωνίας θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 28/3 και ώρα 16:30 στο γήπεδο του αγώνα.

O συγκεκριμένος αγώνας θα είναι και ο τελευταίος για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Μίχαλ Ζεβλάκοφ με την εθνική Πολωνίας. Ο 35χρονος αμυντικός θα σταματήσει από την Εθνική του στο Καραϊσκάκη όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια με τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

Η αποστολή των Πολωνών αποτελείται από τους: Τουτόν, Σαντομιέρσκι, Μαλκόφσκι, Ντούντκα, Γκλικ, Γιόντλοβιετς, Γκλοβάσκι, Ρερνίτσακ, Σάντλοκ, Πίστσεκ, Βολάκιεβιτς, Ζεβλάκοφ, Ρότζερ, Μπλατσικόφσκι, Μουράφσκι, Ομπράνιακ, Πέτσκο, Μιερζεγιέφσκι, Παβλόφσκι, Βιλκ, Λεβαντόφσκι, Γιέλεν, Γκροσίτσκι, Κουχάρτσικ. Προπονητής: Φράντσιζεκ Σμούντα.