Η Ωρα της Γης: Χωρίς φώτα για 60′

Η Ωρα της Γης: Το Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 8.30 το βράδυ, περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στον κόσμο θα ενώσουν τις «δυνάμεις» τους, στέλνοντας ένα πολύ ηχηρό μήνυμα ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.
Με μια απλή πράξη: κλείνοντας τα φώτα για μία ώρα.

Το Hilton Αθηνών θα συμμετάσχει και φέτος σε αυτή την παγκόσμια πρωτοβουλία του WWF (World Wildlife Fund), που συμβολίζει ότι όλοι εμείς μπορούμε να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Ακολουθώντας την πολιτική της Hilton Worldwide, η διοίκηση του αθηναϊκού ξενοδοχείου αντιμετωπίζει σοβαρά την περιβαλλοντική του ευθύνη, συμμετέχοντας πάντα σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Ετσι, λοιπόν, ο εξωτερικός και εσωτερικός φωτισμός του ξενοδοχείου θα σβήσει για μία ώρα, τα εστιατόρια και τα μπαρ θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους «υπό το φως των κεριών», ενώ θα γίνει ειδική ενημέρωση και στους πελάτες, ώστε να σβήσουν και εκείνοι με τη σειρά τους τα φώτα των δωματίων τους.

Η «Ωρα της Γης» απευθύνεται σε κάθε πολίτη, κάθε επιχείρηση και κάθε ανθρώπινη κοινότητα. Ξεκίνησε το 2007 στο Σίδνεϊ και κάθε χρόνο έχει όλο και μεγαλύτερη απήχηση. Πέρυσι συμμετείχαν 128 χώρες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk