Το CΝΝ ξανά στην κορυφή

Τις παλιές καλές ημέρες του θυμήθηκε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CΝΝ. Ο καταστρεπτικός σεισμός και το φονικό τσουνάμι στην Ιαπωνία είχαν αποτέλεσμα να εκτοξευτεί η τηλεθέαση του δικτύου σε επίπεδα που είχε πολύ καιρό να δει. Το CΝΝ κατάφερε να έρθει πρώτο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφήνοντας τους ανταγωνιστές του να τρώνε τη σκόνη του. Οι εξελίξεις αυτές φαίνεται να ανατρέπουν την εικόνα που είχε δημιουργηθεί το 2010, με τα ενημερωτικά δίκτυα να χάνουν μεγάλο μέρος των τηλεθεατών τους.

Τις παλιές καλές ημέρες του θυμήθηκε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CΝΝ. Ο καταστρεπτικός σεισμός και το φονικό τσουνάμι στην Ιαπωνία είχαν αποτέλεσμα να εκτοξευτεί η τηλεθέαση του δικτύου σε επίπεδα που είχε πολύ καιρό να δει. Το CΝΝ κατάφερε να έρθει πρώτο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφήνοντας τους ανταγωνιστές του να τρώνε τη σκόνη του.
Οι εξελίξεις αυτές φαίνεται να ανατρέπουν την εικόνα που είχε δημιουργηθεί το 2010, με τα ενημερωτικά δίκτυα να χάνουν μεγάλο μέρος των τηλεθεατών τους. Ειδικότερα το CΝΝ κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς έχασε κατά μέσο όρο το 37% των τηλεθεατών του σε σύγκριση με το 2009. Ομως τα γεγονότα στην Τυνησία, στην Αίγυπτο και στη Λιβύη, σε συνδυασμό με τον σεισμό στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, έστρεψαν και πάλι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στα ενημερωτικά δίκτυα. Συγκεκριμένα το Σάββατο 12 Μαρτίου οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν το CΝΝ έφτασαν τα 2.273 εκατομμύρια, γεγονός που σημαίνει ότι η τηλεθέαση του δικτύου εκείνη την ημέρα σημείωσε αύξηση της τάξεως του 269% σε σύγκριση με τον μέσο όρο τηλεθέασης του καναλιού.
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk