Όλοι οι επώνυμοι σταρ θα μπορούν πλέον να απαντούν σε όσα τους… σέρνουν κατά καιρούς τα διάφορα ταμπλόιντ και οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες, διαμέσου μιας νέας ιστοσελίδας που σχεδιάστηκε ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό. Το site ονομάζεται www.ICorrect.com και είναι έμπνευσης και δημιουργίας ενός επιχειρηματία που είναι γεννημένος στο Χονγκ Κονγκ, ο οποίος όμως δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Βρετανία.

Ο σερ Ντέιβιντ Τανγκ δημιούργησε την ιστοσελίδα αυτή με σκοπό, όπως ισχυρίζεται, «να «καθαρίσει» το διαδίκτυο από όλες «τις ανυπόστατες φήμες που ισχύουν για επώνυμους και διάσημους ανθρώπους εκεί έξω, οι οποίοι δεν εχουν ένα μέσο ώστε να αντιτάξουν έναν αντίλογο στις φήμες που τους καταδιώκουν».
Για τους επισκέπτες είναι ελεύθερο, αλλά για να γράψει κανείς κάτι θα πρέπει να πληρώσει τη συνδρομή.

Όλοι εχουν δικαίωμα να γίνουν μέλη του site και να γράψουν τη δική τους γνώμη σχετικά με κάτι που ενδέχεται να έχει γραφτεί εναντιον τους. Οι ιδιώτες πληρώνουν συνδρομή 1.100 ευρώ, ενώ οι επιχειρήσεις 4.000 ευρώ, αν θέλουν να «καθαρίσουν» τη σπιλωμένη τους εικόνα.

Η σελίδα έχει ήδη αποκτήσει κάποιες διάσημες Βρετανίδες πελάτισσες, όπως τα μοντέλα Κέιτ Μος και Ναόμι Κάμπελ και η ηθοποιός Σιένα Μίλερ. Προσφάτως, η Σερί Μπλερ, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Τόνι, χρησιμοποίησε ως βήμα της τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα ώστε να «φτιάξει» τη δημόσια εικόνα της. Η κυρία Μπλερ μπήκε επωνύμως στο site και διέψευσε τις φήμες που την παρουσίαζαν να έχει συμμετάσχει προσφάτως σε ένα πάρτυ με τον Σαϊφ Καντάφι, γιο του ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ.