Χορηγία υπέρ εκπαίδευσης


Εξήντα παιδιά οικογενειών χαμηλών εισοδημάτων θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος Θεοχαράκη.

Πενήντα τάξεις σχολείων υποβαθμισμένων περιοχών θα μπορέσουν να συμμετάσχουν σε περιοδικές εκθέσεις του Ιδρύματος.

Αυτά είναι τα πολύ σημαντικά κέρδη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που βρίσκει τη Rolex Hellas στην εμπροσθοφυλακή ενός σημαντικού χορηγικού προγράμματος.

Εκείνου που με τίτλο «Rolex: Ταξίδι στον Κόσμο της Τέχνης» απευθύνεται σε νέους και παιδιά από 2 – 18 ετών και φιλοδοξεί να τους μυήσει στον κόσμο της τέχνης εκφράζοντας παράλληλα τη φιλοσοφία της Rolex που στηρίζει παγκοσμίως τέχνες και επιστήμες.

Η εκκίνηση του προγράμματος ανακοινώθηκε χθες στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Θεοχαράκη από τον Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος Θεοχαράκη, Φώτη Παπαθανασίου, την κυρία Ηρώ Βαχάρη – Καμπάνη, διευθύνουσα σύμβουλο της Rolex Hellas και την Κάτια Παπασπηλιοπούλου, υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Ιδρύματος.

«Πεποίθησή μας είναι ότι με την έναρξη του χορηγικού προγράμματος μεταφέρουμε σ’ εσάς και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο ένα μήνυμα αισιοδοξίας», ανέφερε η κυρία Βαχάρη, ενώ η κυρία Παπασπηλιοπούλου παρουσίασε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος που επικεντρώνονται γύρω από τη μουσική και τις τέχνες, ενώ στο πλαίσιό τους διοργανώνονται και σεμινάρια για εκπαιδευτικούς (www.thf.gr)

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk