Με πρόδωσε ο πατέρας μου

«Μεγαλώνεις με τον πατέρα σου, τον ξέρεις τόσο καλά, είσαι ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού του και… για το θεό! Ξαφνικά κάνει κάτι τόσο περίεργο και απρόβλεπτο που δεν μπορείς να το χωνέψεις», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η διάσημη τραγουδίστρια στο τεύχος της αμερικάνικη Vogue -που κυκλοφόρησε χθες-, κατηγορώντας τον πατέρα της ότι άφησε να διαρρεύσουν πληροφορίες γι’ αυτή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, χωρίς φυσικά την συγκατάθεσή της.

Και συμπληρώνει: «Άκουγα τρομακτικές ιστορίες για ανθρώπους που μιλούσαν και έκαναν διάφορα πίσω από την πλάτη άλλων και σκέφτομουν πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ με την οικογένειά μου. Και να που την πάτησα και μάλιστα από τον ίδιο τον πατέρα μου».

Όλα βέβαια ξεκίνησαν με τον ξυλοδραρμό της από τον τότε αγαπημένο της Chris Brown, όπου η γνωστή τραγουδίστρια μονοπώλησε τον διεθνή τύπο.

«Τότε ήταν η πρώτη φορά» είπε. «Χωρίς να μιλήσουμε, χωρίς να πάρει να δει τι κάνω, αν ζω, πως είμαι… Δεν τηλεφώνησε ούτε μια φορά. Παρά μόνο πήγε κατευθείαν στα μέσα, είπε ένα σωρό ψέματα και ανακρίβειες και πήρε την επιταγή. Και τώρα το κάνει ξανά!»

Στο παρελθόν η Rihanna έχει ξαναμιλήσει για την τεταμένη σχέση που έχει με τον πατέρα της κυρίως λόγω των προβλημάτων που είχε ο ίδιος με τα ναρκωτικά.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια παραμένει πολύ δεμένη με την υπόλοιπη οικογένειά της, την μητέρα της και τους δύο αδελφούς της.

Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk