Την απόφαση να δωρίσει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό 10.000 ευρώ γνωστοποίησε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πάντως απέφυγε να αναφερθεί στο μέλλον του στο Τριφύλλι.

«Δεν θα πω αυτό που περιμένατε όλοι. Θέλω όμως να πω ότι έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για τον σύλλογο. Μίλησα με την σύζυγό μου και θέλαμε να κάνουμε μια κίνηση. Η οικογένεια Σισέ θα κάνει μια δωρεά 10.000 ευρώ προς τον σύλλογο. Οπως είπα τρέφω μεγάλη αγάπη για το σύλλογο και θέλω να βοηθήσω», δήλωσε ο Γάλλος σε εκδήλωση που πραγματοποιηθήκε για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ κ. Νίκος Ρισβάς είπε αναφερθείς στην κίνηση του Σισέ: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε την οικογένεια Σισέ και να πούμε ότι τέτοιες ενέργειες έχουμε ανάγκη. Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες κινήσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, είναι Ενιαίος και θέλουμε να είναι δυνατός».

Το «παρών», πέραν του γάλλου άσου, έδωσαν αθλητές του συλλόγου (Αλέξης Τζόρβας, Δημήτρης Διαμαντίδης, Σωτήρης Πανταλέων, Γιώργος Αφρουδάκης, Ξανθή Μυλωνά, Ελευθερία Χατζηνίκου, Γιώργος Τσόκας, Μαρία Χαλιβελάκη, Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου), η διοίκηση του Ερασιτέχνη με τον πρόεδρο κ. Ρισβά και τους κκ. Νίκο Πλυτά, Ηρακλή Δημητρά, Γιάννη Παπαδάτο, το πρώην μέλος της διοίκησης κ. Στέφανο Αυγουλέα, ο πρόεδρος του ΤΑΑ κ. Στράτο Σωπήλη, αλλά και οπαδοί της ομάδας.

Τα δικά τους μηνύματα έστειλαν στους φίλους της ομάδας οι αθλητές του συλλόγου, καλώντας τους να συνεισφέρουν οικονομικά (με ένα μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου) στον Ερασιτέχνη που αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Δείτε τα μηνύματα που έστειλαν οι αθλητές:

1. DJIBRIL SCISSE
YOU LOVE PANATHINAIKOS? SCORE BY SENDING AN SMS TO 54242
(ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ; ΣΚΟΡΑΡΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ 54242)

2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΟΡΒΑΣ
Ένας Σύλλογος με πάνω από 100 χρόνια ιστορίας, ένας Σύλλογος με εκατοντάδες χιλιάδες φίλους σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον. Γιατί να μην είναι Οικονομικά ανεξάρτητος; Βοήθησε και συ, στέλνοντας ένα SMS ΣΤΟ 54242. Το SMS της καρδιάς σας.

3. ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΛΒΕΡΤΗΣ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είστε εσείς, ο Κόσμος του. Βοηθείστε, στέλνοντας ένα SMS στο 54242

4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
Βάλτε ένα τρίποντο αγάπης. Ένα απλό SMS μπορεί να γίνει η τέλεια ASSIST για τον ΠΑΟ μας.

5. ΞΑΝΘΗ ΜΥΛΩΝΑ

Ένα SMS που παίρνει μισό λεπτό από το χρόνο σας, στοιχίζει μόνο 2 ευρώ και, πραγματικά αξίζει τον κόπο. 54242

6. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΥ

Δώστε πάσα ζωής στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας. Ένα SMS στο 54242 δίνει ελπίδες στα όνειρά μας.

7. ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ
Κάντε μία «ντρίπλα» στα χρέη του Συλλόγου μας. Στείλτε ένα «καλάθι» γεμάτο SMS για την ομάδα μας
στο 54242.

8. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Στείλτε μία «σφύρα» αγάπης για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας, όσο πιο μακριά μπορείτε. SMS στο 54242.

9. ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ

Όταν παίζεις για μία ομάδα και την αγαπάς, όταν είσαι χρόνια ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ της, την στηρίζεις με όποιο τρόπο μπορείς να συνεισφέρεις. Στέλνω και Εγώ ένα SMS κάθε μέρα στο 54242.

10. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ
Τα γκολ στην πισίνα ανεβάζουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας πιο ψηλά. Τα μηνύματα στο 54242 ανεβάζουν στον «ΑΦΡΟ» την αγαπημένη μας ομάδα.

11. ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΚΑΣ
Το Polo βοηθάει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας να «βουλιάξει» τα χρέη του.
Στέλνουμε «φουνταριστό» SMS αγάπης στο 54242.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Ρισβάς, είπε: «Εκ μέρος της διοίκησης του Ερασιτέχνη σας καλωσορίζω. Ο Παναθηναϊκός σύλλογος συνυφασμένος στην πατρίδα μας με τις έννοιες της αθλητικής δράσης, είναι στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της μακρόχρονης πορείας του. Ο Παναθηναϊκός μας χωρίς υπερβολή απειλείται άμεσα από οικονομικό μαρασμό και συρρίκνωση που θα έχει σαν αναπόφευκτη συνέπεια την κατάργηση τμημάτων, την μη διεκδίκηση πρωταθλημάτων και την μη συμμετοχή του σε διεθνείς αγώνες, όπως και την παρουσία του σε δικαστικούς αγώνες λόγο προσφυγών από αθλητές, προπονητές και μάνατζερ.

Ζητάμε την έμπρακτη στήριξη του κόσμου, με σύνθημα ο ΠΑΟ ανήκει στους οπαδούς του, σήμερα που η συνδρομή της πολιτείας είναι ανύπαρκτη και οι χρηματοδότες περιορισμένοι, δίνουμε την ευκαιρία στα εκατομμύρια των οπαδών μας να είναι αυτός που θα συμβάλει στη σωτηρία του.

Με τους αρχηγούς των τμημάτων και σημαντικές προσωπικότητες του χώρου, καλούμε όλο τον κόσμο να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του στο ιστορικό σωματείο μας. Για να φτιάξουμε ένα παντοδύναμο Παναθηναϊκό που θα βασίζεται στη συμβολή του κόσμου μας, να φύγουμε από την κουλτούρα του κρατικοδίαιτου και καλούμε τον κόσμο μας να συμμετάσχει μαζικά σε μια δράση με συνέπεια για να πετύχουμε το σκοπό μας.

Φίλοι του Παναθηναϊκού, το βόλεϊ ανδρών, γυναικών, το μπάσκετ των γυναικών, το πόλο ανδρών, τα άλλα αθλήματα, ζητάνε να βρεθείτε κοντά στις ομάδες σας και να στηρίξετε την προσπάθεια του Ερασιτέχνη. Με την εγγραφή σας ως μέλη, με την αποστολή sms στο 54242 και με τη συμμετοχή σας στη μεγάλη συναυλία που θα κάνουμε αλλά και στις εκδηλώσεις ΜΚΟ και στα φιλικά με παλαίμαχους. Η παρουσία των αρχηγών όλων των τμημάτων φαίνεται ότι ο σύλλογος μας είναι ενωμένος. Εδώ είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ ανδρών και γυναικών, το πόλο, ο στίβος. Είμαστε εδώ για να κάνουμε έναν Παναθηναϊκό δυνατό και αυτοδύναμο».

Σημειώνεται ότι κάθε sms κοστίζει 2 ευρώ (συν ΦΠΑ) και όλο το ποσό (χωρίς κρατήσεις) θα δοθεί στον Παναθηναϊκό ΑΟ.