Συνέδριο για τις εξαγωγές

Συνέδριο με θέμα «Εξαγωγές: Το εθνικό στοίχημα» πραγματοποιείται την Πέμπτη, 17 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental με τη συμμετοχή κυβερνητικών παραγόντων, εξαγωγικών και επιχειρηματικών φορέων, τραπεζών, του νέου ταμείου ΕΤΕΑΝ και στελεχών της οικονομικής διπλωματίας.

Το συνέδριο, διοργανώνεται από το οικονομικό-επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ και τα Money Conferences, με την αιγίδα και συνεργασία ττου Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ), Συνδέσμου Ελληνικής Βιομηχανίας Τυποποίησης Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ), Πανελλήνιας Ένωσης Μεταποιητών – Τυποποιητών Επιτραπέζιων Ελιών ( ΠΕΜΕΤΕ) και της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ).

Το υπουργείο Εξωτερικών έχει θέσει και υπό την δική του αιγίδα την εκδήλωση, διοργανώνοντας σε συνεργασία με τον ΟΠΕ, παράλληλη με τις εργασίες του συνεδρίου ενημερωτική δράση (ενημέρωση εξαγωγέων για πέντε επίκαιρες αγορές από εμπορικούς ακολούθους και στελέχη του ΟΠΕ).

Βασικοί ομιλητές θα είναι ο κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης, υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ο Ειδικός Γραμματέας για την Ανταγωνιστικότητα κ. Μ. Πατεράκης και ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας Αλ. Φούρλας. Από το υπουργείο Εξωτερικών θα συμμετάσχει ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων κ. Κ. Παπαδόπουλο και ο κ. Χ. Αθανασόπουλος, επικεφαλής της Διεύθυνσης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του υπουργείου Εξωτερικών.

Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk