Ο κώδικας για έξυπνο e-shopping

Μια νέα πρωτοβουλία με χρηστικό περιεχόμενο ανέλαβε πρόσφατα το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα getitnow.gr (www.getitnow. gr). Λαμβάνοντας υπόψη τη σημερινή χαοτική κατάσταση των διαδικτυακών αγορών, το getitnow ανέλαβε την πρωτοβουλία να καταγράψει τον «Κώδικα του έξυπνου e-shopping». Πρόκειται για μια σειρά από συμβουλές που έχουν ως σκοπό να βοηθήσουν τον καταναλωτή να πραγματοποιεί έξυπνα τις αγορές του στο Ιnternet. Παράλληλα, με απλό και κατανοητό τρόπο υποδεικνύει τα βασικά στοιχεία που διαχωρίζουν τα σοβαρά καταστήματα από τις εφήμερες προσπάθειες προκειμένου ο καταναλωτής να έχει μια συνολική θετική εμπειρία από τη διαδικτυακή αγορά.

Μια νέα πρωτοβουλία με χρηστικό περιεχόμενο ανέλαβε πρόσφατα το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα getitnow.gr (www.getitnow. gr). Λαμβάνοντας υπόψη τη σημερινή χαοτική κατάσταση των διαδικτυακών αγορών, το getitnow ανέλαβε την πρωτοβουλία να καταγράψει τον «Κώδικα του έξυπνου e-shopping».
Πρόκειται για μια σειρά από συμβουλές που έχουν ως σκοπό να βοηθήσουν τον καταναλωτή να πραγματοποιεί έξυπνα τις αγορές του στο Ιnternet. Παράλληλα, με απλό και κατανοητό τρόπο υποδεικνύει τα βασικά στοιχεία που διαχωρίζουν τα σοβαρά καταστήματα από τις εφήμερες προσπάθειες προκειμένου ο καταναλωτής να έχει μια συνολική θετική εμπειρία από τη διαδικτυακή αγορά.
Ο κώδικας καλύπτει μεγάλη ποικιλία θεμάτων, η οποία περιλαμβάνει όλα τα στάδια μιας ηλεκτρονικής αγοράς που οφείλει να διαθέτει ένα οργανωμένο κατάστημα, όπως η ποικιλία και η διαθέσιμη γκάμα των προϊόντων, ενώ οι προσφορές να υφίστανται σε ικανοποιητική ποσότητα και να παραδίδονται όντως στον χρόνο που υπόσχονται. Παράλληλα η διαδικασία των παραγγελιών και ο τρόπος πληρωμής να προσφέρουν ασφάλεια στις συναλλαγές του πελάτη, να υπάρχει σωστός και αξιόπιστος τρόπος συσκευασίας και παράδοσης των προϊόντων, διαρκής εξυπηρέτηση του πελάτη και, τέλος, εξασφάλιση εγγύησης και δυνατότητα after sales service.
Μέσα από εμπεριστατωμένες απαντήσεις που δίνονται στον κώδικα, το getitnow.gr αποδεικνύει ότι διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που οφείλει να έχει ένα σοβαρό και αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα που σέβεται τον καταναλωτή.
Στο σημαντικό κομμάτι των προσφορών, σε καθημερινή βάση, το getitnow.gr ανταποκρίνεται με συνέπεια και αξιοπιστία, καθώς διαθέτει δημοφιλή προϊόντα σε χαμηλές τιμές. Σε αυτό προστίθενται οι μοναδικές παρουσιάσεις προϊόντων με video reviews και η αποκλειστική υπηρεσία premium delivery στην οποία από την αρχή επιλέγεις την ώρα παράδοσης.
Ακόμη, διαθέτει δυνατότητα 24ωρης πρόσβασης στην εταιρεία τηλεφωνικά ή ακόμη πιο άμεσης εξυπηρέτησης μέσω live help από το site, καθώς και παρακολούθηση της παραγγελίας με διάφορους τρόπους, ενώ οι προσωποποιημένες προτάσεις αγοράς που σύντομα θα διαθέτει συμπληρώνουν αυτές τις έξτρα υπηρεσίες. Ολα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν τα «καλύτερα των καλυτέρων» καταστήματα και αναγάγουν το Ιnternet shopping σε άλλο επίπεδο.
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk