• Αναζήτηση
 • Η Μαντόνα πενθεί τη γιαγιά της

  Μπορεί η μητέρα της Μαντόνα να πέθανε όταν εκείνη ήταν μόλις 5 χρονών, τη γιαγιά της, Ελσι Μάε Φόρτιν, όμως, η σούπερ σταρ την έχασε προ ολίγων ημερών στα 53 της χρόνια. Η γιαγιά της Μαντόνα έφυγε πλήρης ημερών και συγκεκριμένα 99 ετών.

  Η Φόρτιν βοήθησε στο μεγάλωμα της μικρής Λουΐζα Μαρία Τσικόνε, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Μαντόνα, μετά το θάνατο της μητέρας της από καρκίνο του μαστού σε πολύ νεαρή ηλικία.

  Σύμφωνα με δημοσίευμα του US Magazine, η σταρ και η γιαγιά της ήταν πολύ δεμένες. Η Μαντόνα την επισκεπτόταν συχνά και πολλές φορές έμενε μαζί της για αρκετό διάστημα τα καλοκαίρια.

  Σε μια δήλωση που έκανε μέσω e – mail, η εκπρόσωπος τύπου της Μαντόνα, Λιζ Ρόζενμπεργκ, ανέφερε: «Λυπάμαι αλλά η Μαντόνα δεν θα κάνει καμία ανακοίνωση ή συζήτηση με τα media σχετικά με τη γιαγιά της. Είναι ένα εντελώς προσωπικό ζήτημα γι’ αυτή».

  Αφιερώματα
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Παραλίες στο μυθικό ροζ… Τα αφτιά του μικροσκοπικού λαγού, «τυλιγμένα» στα ροζ διαμάντια του οίκου Graff, κινούνται ρυθμικά στον ήχο του κινητού. Η... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk