Μία ημέρα μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα, ο ποινικολόγος κ. Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με την τρίτη κασέτα που έχει ακούσει, αλλά δεν έχει στην κατοχή του. Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι σε αυτή την κασέτα μιλούν δύο κορυφαίοι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις συνομιλίες έχει υποκλέψει ένας τρίτος παράγοντας! Επίσης, δήλωσε ότι στις κασέτες που δημοσιοποίησε την Τετάρτη, έχει πληροφορηθεί ότι συνομιλητής του Αχιλλέα Μπέου είναι γνωστός δημοσιογράφος και όχι ο Νικόλας Πατέρας, χωρίς όμως να μπορεί να το επιβεβαιώσει. Παράλληλα, ζήτησε να γίνει άρση του απορρήτου στα κινητά των κκ. Δαλούκα και Μπέου προκειμένου να υπάρξουν περισσότερες αποκαλύψεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κούγια στον Sentra FM:
«Κορυφαίος παράγοντας ποδοσφαίρου, μού είπε «έλα να ακούσουμε κάποιες κασέτες». Αυτές αφορούν στην ομιλία άλλων προσώπων, των σημαντικότερων ίσως στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την οποία υπέκλεπτε τρίτος. Εγινε μετά την παραίτησή μου από την υπόθεση Δαλούκα, αφορούσαν αυτή την υπόθεση. Την έχει τρίτος κορυφαίος παράγοντας, είναι η τρίτη κασέτα που υπάρχει μεν αλλά δεν την έχω στα χέρια μου.

Δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω αυτά που είπα με τον κ. Πιλάβιο. Στον εισαγγελέα έχω πει τα πάντα και το περιεχόμενο της τρίτης κασέτας. «Υπάρχει κι άλλη κασέτα που δεν είναι στα χέρια μου, στην οποία μιλούν για το ίδιο θέμα άλλοι παράγοντες», είπα στον εισαγγελέα.


Εχω ζητήσει να αρθεί -από τον δικηγορικό σύλλογο- το δικηγορικό μου απόρρητο. Κι αν μου το επιτρέψουν θα πω κι άλλα που έχω μάθει ως συνήγορος του Δαλούκα. Ολοι ξέρουν για όλα και όλοι νομίζουν πως θα καλύψουν αυτή την υπόθεση. Εφόσον με καλέσει αύριο, δεν θα πάω στην Σάμο, όπου έχω υπόθεση ανθρωποκτονίας, θα πάω στον κ. Σιμιτζόγλου. Κάποιοι νομίζουν ότι με έπαιξαν. Επί πέντε χρόνια ταλαιπωρούμαι από αυτό το κύκλωμα και χαρακτηρίζομαι αποτυχημένος παράγοντας.


Αυτός που με συνέστησε στον Γιώργο Δαλούκα και το λέει ο ίδιος είναι ο Μπέος και προκύπτει από την τρίτη κασέτα. Σε αυτή την συζήτηση τα περί «μιλάω με τον Πατέρα», καταρρίπτονται όλα. Είναι δημοσιογράφος ο συνομιλητής στις δύο αυτές κασέτες, σύμφωνα με πληροφορίες που έχω. Εγώ έχω ακούσει διαλόγους και στα χέρια μου ήρθε μονόλογος. Τον δημοσιογράφο δεν τον άκουσα και δεν γνωρίζω το όνομα. Ο Μπέος ξέρει με ποιον μιλάει γιατί είναι στο στενό του περιβάλλον, από τους δημοσιογράφους του κόλπου, μεσάζοντες διαιτητών που κάνουν και μεγάλη περιουσία.


Από την στιγμή που θα με μηνύσει ή θα μου κάνει αγωγή ο Μπέος, οι κασέτες μπορούν να γίνουν δεκτές για να αποδείξεις την αλήθεια, εάν κάποιος υποστηρίζει ότι λες ψέματα. Το κάθε μέσο αξιολογείται, το δικαστήριο θα ακούσει τον κ. Μπέο να μιλάει και θα καταλάβει τι γίνεται. Ο Μπέος είπε ότι τηλεφώνησε στον Δαλούκα μετά το παιχνίδι, στην κασέτα φαίνεται ότι τηλεφώνησε στο ημίχρονο. Αύριο κιόλας ο εισαγγελέας θα τα ζητήσει όλα αυτά. Η κασέτα που δεν έχει βγει στην δημοσιότητα είναι… βόμβα»
.