Η εναλλακτική ροκ σκηνή, από σήμερα Πέμπτη και κάθε Πέμπτη του Μαρτίου, γιορτάζει στη σκηνή του κλαμπ Void (Ευμολπιδών 26 στο Γκάζι). Κάθε Πέμπτη, από τις 10.30 το βράδυ μέχρι μετά τα μεσάνυχτα, το Void θα γεμίσει με τους ήχους των Clixets, Brainwash Squad, No Profile και On the Road.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

10/3 The Clixets
Σχηματίστηκαν στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας στην Αθήνα. Το Αγγλόφωνο alternative rock συγκρότημα με υλικό που περιλαμβάνει μελωδικά ποπ – ροκ τραγούδια με στοιχεία πειραματισμού καθώς και πιάνο ροκ μπαλάντες. Στα live τους δεν διστάζουν να «πειράξουν» διασκευάζουν γνωστά κομμάτια των περασμένων δεκαετιών!

17/3 The Brain Squad
Indie rock μελωδίες με reggae ρυθμοί με αποτέλεσμα να κερδίσουν το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό MAD4BANDS του Mad TV και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς εμφανίστηκαν στα μουσικά βραβεία MAD VIDEO MUSIC AWARDS μαζί με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους, «Days Are Α Maze», από την Sony Music.

Το πρώτο τους single «Streets» τους έχει ανοίξει την πόρτα για τα ραδιόφωνα, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περιπαικτική (και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα) διασκευή τους στο «All That She Wants» των Ace Of Base. Εναλλάσσουν τα τραγούδια τους από rock σε ska και μετά σε reggae και πάλι σε rock.

24/3 No Profile
Πήραν το μαζικό βάπτισμα του πυρός το 2006 απ’όπου και κέρδισαν τους πρώτους φανατικούς τους οπαδούς. Έκτοτε προσπαθώντας να κερδίσουν περισσότερα βλέμματα πάνω τους (…και για να λέμε την αλήθεια μη έχοντας και κάτι καλύτερο να κάνουν), αποφάσισαν να …σκοτώσουν το χρόνο τους κέρδισαν τον ετήσιο διαγωνισμό Φίλιππος Νάκας(2008) και λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν από την Sony Music το πρώτο τους album «High Society». Πρώτο τους single «The Bitter», σε παραγωγή του Greggy Κ (των Matisse) ακούστηκε πολύ από τα ραδιοφωνικά κύματα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στις ζωντανές εμφανίσεις τους είναι η ωμή ενέργεια που απελευθερώνουν από την σκηνή, ο …θόρυβος που δημιουργούν και η χιουμοριστική διάθεση τους.

31/3 On the road
Αποτελούνται από τον Παρασκευά Θεοδωράκη και Δημήτρη Χατζηδημητρίου. Στις τρεις περίπου ώρες του προγράμματός τους, παίζουν διασκευές από τα αγαπημένα τους κομμάτια της εγχώριας (την «Πικροδάφνη» σε funk, το «Θέλω Να Πιω Μαζί Σου Ένα Τσιγάρο» μαζί με το «Cocaine», το «Υπόγειο» κ.α) αλλά και της διεθνούς σκηνής. Μαζί με αυτά παρουσιάζουν και τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο τους, ενώ δε διστάζουν να πειραματιστούν και να αυτοσχεδιάσουν ανάλογα με την διάθεση της στιγμής. Κερδίζοντας συνεχώς έδαφος, από τη μέρα που άφησαν την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, οι On The Road έχουν οργώσει τις μουσικές σκηνές μαζεύοντας ένα σταθερό φανατικό κοινό που τους συνοδεύει σε κάθε τους εμφάνιση.

Γενική τιμή εισόδου: €5