Βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σάλκε ως το τέλος της σεζόν είναι σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild» ο Ότο Ρεχάγκελ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η διοίκηση της ομάδας αναζητά τον αντικαταστάτη του Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος εν τω μεταξύ δηλώνει άγνοια για την πιθανή απομάκρυνσή του, και προσανατολίζεται στη λύση του Γερμανού πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδας ως το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την «Bild», ο 72χρονος Ρεχάγκελ θα αναλάβει ως υπηρεσιακός τεχνικός ώστε να σώσει τη σεζόν της Σάλκε, η οποία στο Champions League μπορεί να τα πηγαίνει καλά ως τώρα (σήμερα, Τετάρτη παίζει την πρόκριση στους «8» με την Βαλένθια), ωστόσο στο πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις στην 10η θέση της Μπουντεσλίγκα γεγονός που έχει απογοητεύσει τη διοίκηση.

Πάντως, ο Φέλιξ Μάγκατ είναι μάλλον ο μόνος που δεν γνωρίζει τα σενάρια περί αποχώρησής του, αφού με δηλώσεις του στο «Kicker.de» τόνισε ότι «Με εμένα δεν έχει μιλήσει κανείς. Δεν ξέρω τίποτα για αυτό. Εγώ έχω συμβόλαιο ως το 2013 και περιμένω να το ολοκληρώσω».

Πάντως, ούτε από την πλευρά της διοίκησης της Σάλκε υπάρχει επιβεβαίωση, αφού σήμερα υπάρχει ο σημαντικός αγώνας της πρόκρισης στο Champions League με τη Βαλένθια.