{{{ moto }}}
Σε μια συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Neil Strauss η εκκεντρική ποπ σταρ παραδέχθηκε ότι πριν γίνει διάσημη, το διαμερισμά της δεν ήταν τόσο λαμπερό.

«Μερικές φορές φρικάρω όταν σκέφτομαι το σπίτι μου τότε στη Νέα Υόρκη. Ήταν γεμάτο κατσαρίδες και καθρέπτες με κοκαΐνη παντού!»

«Δεν με ενδιέφερε τίποτα παρά μόνο να φτιάχνω μουσική και να «φτιάχνομαι» », είπε χαρακτηριστικά η Lady Gaga στον γνωστό δημοσιογράφο δίνοντάς του έτσι πολύτιμο υλικό για το νέο του βιβλίο με τίτλο «Everyone love you when you are dead».

Πρόκειται για μια συλλογή από εξαιρετικά ενδιαφέροντα αποσπάσματα συνεντεύξεων με προσωπικότητες από τον χώρο της show biz και όχι μόνο.

«Δεν είχα άσχημα παιδικά χρόνια» συμπληρώνει. «Όλα όσα πέρασα ήταν λόγω της δικής μου αναζήτησης για μια καλλιτεχνική διαδρομή σαν αυτή του Warhol, του Bowie και του Mick».

«Πέρασα πολλά εμπόδια με τα ναρκωτικά και εισέπραξα μεγάλη απόρριψη από τους ανθρώπους που δεν πίστεψαν σε μένα. Ήταν μια μεγάλη διαδρομή που παρ’ όλες τις δυσκολίες, αγαπώ, αλλά δεν μπορώ να την αποδώσω σε μένα. Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι πιο μεγάλο και σπουδαίο από τον εαυτό μου».