Χολιγουντιανό ζεύγος της Αγγλίας: McQueen Vs Oldfield

To ζήτημα είναι πολύ σοβαρό κι έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον αγγλικό αλλά και τον διεθνή τύπο.

Ποιος οίκος θα ράψει το νυφικό της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας, Κέιτ Μίντλετον, στο γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ που θα γίνει την Παρασκευή 29 Απριλίου;

Ο οίκος Alexander McQueen, o οίκος του Bruce Oldfield σε μπουτίκ του οποίου θεάθηκαν η μητέρα και η αδερφή της νύφης to be;

Οι άνθρωποι του Alexander McQueen, ωστόσο, τα ηνία του οποίου έχει αναλάβει η 36χρονη Σάρα Μπάρτον μετά την αυτοκτονία του βρετανού σχεδιαστή που έγινε πέρσι, αρνήθηκαν ότι τους έχει προσεγγίσει κάποιος από τη βασιλική οικογένεια γι’ αυτό το σκοπό. Και το σίριαλ συνεχίζεται…

Νέο μωρό για τον πρώην της Μαντόνα

Για τρίτη φορά μπαμπάς θα γίνει ο πρώην σύζυγος της Μαντόνα, ο 42χρονος Guy Ritchie.

Το 29χρονο μοντέλο Jacqui Ainsley με το οποίο ο βρετανός σκηνοθέτης συνδέεται εδώ και περίπου ένα χρόνο περιμένει το πρώτο τους παιδί όπως επιβεβαιώθηκε προσφάτως.

Ο Guy Ritchie έχει ήδη δύο παιδιά από το γάμο του με τη Madonna, το Rocco, 10 χρονών και τον David, 5 χρονών.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τέσσερις μήνες αφ’ ότου απέκτησε το Rocco το 2000, ενώ υιοθέτησαν τον David από το Μαλάουι το 2006.

Δύο χρόνια αργότερα η Madonna και ο Guy Ritchie υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται…

Phil Collins: αντίο μουσική λόγω υγείας

Μετά από επτά Grammy, δεκατρία hit singles και ένα όσκαρ για το τραγούδι που έντυσε ηχητικά την ταινία της Disney Ταρζαν, ο Phil Collins ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την μουσική βιομηχανία.

Η πορεία του στο χώρο, δυστυχώς άφησε τα σημάδια της στην υγεία του -έχει χάσει μέρος της ακοής του, ενώ πόνοι στην πλάτη και μια νευρική βλάβη δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στον χώρο.

«Δεν νομίζω ότι ανήκω σε αυτόν τον κόσμο και δεν πιστεύω ότι θα λείψω σε κανέναν», είπε χαρακτηρσιτικά ο 60χρονος καλλιτέχνης σύμφωνα με τo περιοδικό Times.

«Θα είμαι πολύ πιο ευτυχισμένος να γράφω μόνο για τον εαυτό μου».

Μια τρανσέξουαλ στο Παρίσι

Το τρανσέξουαλ top model Lea T που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια με τις φωτογραφίσεις ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις στο σόου του οίκου Givenchy -στο πλαίσιο της γαλλικής εβδομάδας μόδας- με την διάφανη φούστα και τις ψηλοτάκουνες γόβες της.

Βέβαια το γεγονός ότι περπάτησε στην πασαρέλα του γαλλικού οίκου δεν ήταν έκπληξη, καθώς είναι από τα αγαπημένα μοντέλα του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Riccardo Tisci.

Αυτός μάλιστα της άνοιξε διάπλατα τον δρόμο στο μόντελινγκ επιλέγοντάς την για την διαφημιστική του καμπάνια.