Επένδυση 50 εκατ. ευρώ από τη Μedia Strom

Με επενδύσεις αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση η εταιρεία Μedia Strom, καθώς αυτή την περίοδο κατασκευάζει το νέο εργοστάσιό της, σε μια έκταση 43.000 τ.μ. στο Μαρκόπουλο Αττικής. Η νέα μονάδα θα στεγάσει τις σύγχρονες και πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής στρωμάτων και συμπληρωματικών προϊόντων ύπνου, υπηρεσίες logistics, τα νέα γραφεία της εταιρείας, καθώς και το εργαστήριο για τη δοκιμή της αντοχής των στρωμάτων. Η επένδυση στο νέο εργοστάσιο με την…

Επένδυση 50 εκατ. ευρώ από τη Μedia Strom | tovima.gr

Με επενδύσεις αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση η εταιρεία Μedia Strom, καθώς αυτή την περίοδο κατασκευάζει το νέο εργοστάσιό της, σε μια έκταση 43.000 τ.μ. στο Μαρκόπουλο Αττικής. Η νέα μονάδα θα στεγάσει τις σύγχρονες και πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής στρωμάτων και συμπληρωματικών προϊόντων ύπνου, υπηρεσίες logistics, τα νέα γραφεία της εταιρείας, καθώς και το εργαστήριο για τη δοκιμή της αντοχής των στρωμάτων. Η επένδυση στο νέο εργοστάσιο με την ολοκλήρωση όλων των κτιριακών εγκαταστάσεων αναμένεται να ξεπεράσει τα 50 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, κατά την περίοδο 2000-2009 σημειώθηκε αύξηση πωλήσεων 324%, ενώ επισημαίνεται ότι οι γοργοί ρυθμοί ανάπτυξης της εταιρείας, η δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων και η υιοθέτηση προηγμένων τεχνολογικών εξελίξεων και καινοτόμων πρώτων υλών έχουν αυξήσει το μερίδιο αγοράς που κατέχει, όπως μαρτυρούν τα στοιχεία των δημοσιευμένων ισολογισμών. Το 2006 η Μedia Strom απέσπασε μια διεθνή διάκριση και κατέλαβε τη 266η θέση ανάμεσα στις Εurope΄s 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες, ενώ τo 2008 της απενεμήθη η Εθνική Διάκριση Επιχειρηματικής Αρίστευσης από το υπουργείο Ανάπτυξης. Το 2008 σε διεθνή έρευνα της αγγλικής εταιρείας Ρlimsoll η Μedia Strom διακρίνεται για το ύψος των πωλήσεών της και τον ρυθμό ανάπτυξής της και καταλαμβάνει την 29η θέση ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες της διεθνούς στρωματοποιίας. Το 2010 κατατάσσεται ανάμεσα στις «strongest companies in Greece» από την ΙCΑΡ, δηλαδή μια από τις ισχυρότερες εταιρείες στην Ελλάδα. Αναφέρεται ότι η Μedia Strom αναπτύσσεται με το σύστημα του franchising και διαθέτει 29 εταιρικά καταστήματα, και σε περίοδο μόλις τριών ετών έχουν προστεθεί στο δίκτυό της 20 καταστήματα franchising. Σημειώνεται ότι η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΒΕΕ, γνωστή ως Μedia Strom στο ευρύ κοινό, ιδρύθηκε το 1967 από τους αδελφούς Ιωάννη και Νικόλαο Νιάρχο, οι οποίοι αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα του στρώματος αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο της παραγωγής στρωμάτων.
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk