Αναβλήθηκε για τις 16 Μαρτίου η προγραμματισμένη για την Τετάρτη (2/3) εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Μανώλης Αντωνακάκης κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια εξέλιξη αναμενόμενη, με δεδομένο ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός πέρασε στην αντεπίθεση, καταθέτοντας νέα έφεση, με την οποία στρέφεται κατά αυτής του εισαγγελέα. Οι Ερυθρόλευκοι υποστηρίζουν πως όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν μεμονωμένα περιστατικά και ζητούν τη μετατροπή της ποινής από κεκλεισμένων των θυρών σε πρόστιμο.

Σημειωτέον ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας υποστηρίζει στην έφεσή του ότι σημειώθηκαν επεισόδια ευρείας κλίμακας, την ίδια στιγμή που πρωτοδίκως η πλειψηφία (2-1) της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας τα είχε χαρακτηρίσει ως εκτεταμένα.

Υπενθυμίζεται ότι ξεχωριστεί είναι η υπόθεση που έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί την Πέμπτη (3/3) στην πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, μετά από δίωξη που άσκησε ο ίδιος εισαγγελέας με βαρύ κατηγορητήριο εναντίον της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου της κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.