Το άλμα και το χρέος

Η 1η Μαρτίου θα αποτελέσει ασφαλώς για «ΤΟ ΒΗΜΑ» σταθμό στην ιστορία του. Σταθμό ανάλογο ίσως με εκείνον της 6ης Φεβρουαρίου 1922, όταν, πάλι σε δυσχείμερους καιρούς, κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο του «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ», ψυχή του οποίου υπήρξε ο Δημήτριος Λαμπράκης. Το άλμα στην ενημέρωση που επιχειρείται από χθες έχει, όμως, την ανάγκη υποστηρίξεως όλων μας, κυριολεκτικώς του εναγκαλισμού της προσπάθειας αυτής.

Το άλμα και το χρέος | tovima.gr

Η 1η Μαρτίου θα αποτελέσει ασφαλώς για «ΤΟ ΒΗΜΑ» σταθμό στην ιστορία του. Σταθμό ανάλογο ίσως με εκείνον της 6ης Φεβρουαρίου 1922, όταν, πάλι σε δυσχείμερους καιρούς, κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο του «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ», ψυχή του οποίου υπήρξε ο Δημήτριος Λαμπράκης.
Το άλμα στην ενημέρωση που επιχειρείται από χθες έχει, όμως, την ανάγκη υποστηρίξεως όλων μας, κυριολεκτικώς του εναγκαλισμού της προσπάθειας αυτής.
Για όλους εμάς τους τακτικούς αναγνώστες, πολύ περισσότερο και συνεργάτες της εφημερίδας, για όλους αυτούς που ανδρωθήκαμε μαζί με «ΤΟ ΒΗΜΑ», η στήριξη της νέας προσπάθειας συνιστά και χρέος.
Οφειλή στην προσφορά της εφημερίδας αυτής σε κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες με σταθερό άξονα την ελευθερία και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου.

Ο κ. Ιωάννης Μ. Κονιδάρης είναι καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk