Διγλωσσία

Η Νέα Δημοκρατία αρνήθηκε να προσέλθει στον πολιτικό διάλογο που επιχειρεί ο υπουργός Οικονομικών για το μείζον πρόβλημα του δημοσίου χρέους. Μάλιστα έσπευσε να χαρακτηρίσει προσχηματική τη σχετική διαδικασία και βάση επιβολής νέων μέτρων. Σχεδόν ταυτόχρονα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετέδιδε ότι στο πλαίσιο της συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που συνέρχεται στο Ελσίνκι, θα αποδεχθεί το σύμφωνο ανταγωνιστικότητας, το οποίο εισηγείται η γερμανίδα καγκελάριος ως αντίδοτο στην κρίση χρέους.

Διγλωσσία | tovima.gr

Η Νέα Δημοκρατία αρνήθηκε να προσέλθει στον πολιτικό διάλογο που επιχειρεί ο υπουργός Οικονομικών για το μείζον πρόβλημα του δημοσίου χρέους.

Μάλιστα έσπευσε να χαρακτηρίσει προσχηματική τη σχετική διαδικασία και βάση επιβολής νέων μέτρων.
Σχεδόν ταυτόχρονα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετέδιδε ότι στο πλαίσιο της συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που συνέρχεται στο Ελσίνκι, θα αποδεχθεί το σύμφωνο ανταγωνιστικότητας, το οποίο εισηγείται η γερμανίδα καγκελάριος ως αντίδοτο στην κρίση χρέους.

Ευλόγως λοιπόν διερωτάται κανείς τι επιτρέπει στη Νέα Δημοκρατία να συζητεί και να αποδέχεται πολιτικές στο Ελσίνκι και τι την αποτρέπει να διαβουλεύεται πολιτικά στην Αθήνα…

Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk