Κρίνοντας από την αδυναμία που του έχουν τα περισσότερα κορίτσια στο ατελιέ της BHMAdonna – η Ράνια αφαιρείται συχνά κοιτάζοντας τη φωτογραφία του στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή της, ενώ η Καλλιόπη όποτε τον αναφέρει στο Facebook στολίζει το όνομά του με χιλιάδες θαυμαστικά –, βγάζουμε το συμπέρασμα πως λίγες Ελληνίδες δεν έχουν πέσει θύμα του αχτύπητου συνδυασμού «μπόλικο σεξαπίλ και καμπόσο ταλέντο» που διαθέτει ο Ράιαν Γκόσλινγκ.

Πλέον έχουμε μάθει επίσης ότι ο 30χρονος καναδός σταρ ξέρει και από μουσική. Διότι το υπέροχο σόουλ διαμαντάκι «You and Me» των Penny and the Quarters το επέλεξε ο ίδιος και επέμεινε να συμπεριληφθεί στο σάουντρακ της ταινίας «Blue Valentine», μιας σπαρακτικής ερωτικής ιστορίας στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τη Μισέλ Γουίλιαμς.

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε κάποια στιγμή στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και έκτοτε αγνοούνταν η τύχη του. Μέχρι που το ανακάλυψε ο καστανόξανθος ζεν πρεμιέ. H εταιρεία παραγωγής του «Blue Valentine» αποφάσισε να το ντύσει με σκηνές από το φιλμ και να το κυκλοφορήσει ως βιντεοκλίπ. Για να πούμε την αλήθεια, υποψιαζόμασταν ότι ο Γκόσλινγκ σκαμπάζει από μουσική, αφού το άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει με την μπάντα του, τους Dead Man’s Bones (www.deadmansbones.net), είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον και ατμοσφαιρικό.

Οσο για το «You and Me», εφοδιαστείτε με χαρτομάντιλα, δείτε και ακούστε το.