Ποιος θα τολμούσε να έχει αντίρρηση ή, έστω, αμφιβολία για τη δουλειά της Πατρίτσια Φιλντ στο σχεδιασμό συλλεκτικής συλλογής τσαντών για τη γερμανική εταιρεία MCM που έχει ανοίξει ένα από τα flagship καταστήματά της στην ευγενική περιοχή του Κολωνακίου;

Τα… γαλόνια της στιλίστριας του Sex and the City είναι η συμμετοχή της στη τηλεοπτική σειρά που σφράγισε το στυλ των Nineties.

Η ίδια, εξάλλου, κοντεύει να πολιτογραφηθεί Αθηναία, δεδομένου του ότι η συνεργασία της με την ΄Άννα Βίσση και οι συγγενικοί της δεσμοί με την Ελλάδα τη φέρνουν συχνά – πυκνά στη χώρα μας.

Αποτέλεσμα, στο κοκτέιλ πάρτι με τη χορηγία του Campari που έγινε προ ημερών για την παρουσίαση της συγκεκριμένης συλλογής στο κατάστημα αυτό, να σημειωθεί πραγματική παρέλαση των εκπροσώπων της σόου – μπιζ με πρώτη και καλύτερη την ΄Άννα Βίσση.

Μεταξύ άλλων που παρευρέθηκαν ήταν η ηθοποιοί όπως η Βάνα Μπάρμπα και η Μαρία Κορινθίου, τηλε – παρουσιαστές όπως ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Νίκη Κάρτσωνα, κυρίες της καλής Αθηναϊκής κοινωνίας όπως η Ελένη Χέλμη – Μαρκεζίνη, η Ειρήνη Νταϊφά, νεαρά κορίτσια γνωστών Αθηναϊκών οικογενειών όπως η Μυρτώ Δανελιάν, η Στέλλα Βιλδιρίδη και άλλοι πολλοί και καλοί.

Σημειώστε: πλεονέκτημα της τσάντας η τιμή της (από 120-200 μέχρι 500 ευρώ) και ότι φοριέται και από τις δύο πλευρές.