Την αποφυλάκιση της Φ. Μάγιερ προτείνει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών

Δεκτή, εισηγείται να γίνει η αίτηση αποφυλάκισης της 27χρονης Γερμανίδας Φαίης Μάγιερ, ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πρωτοδικών. Η Εισαγγελική πρόταση δέχεται την προσφυγή που υπέβαλε, πριν λίγες ημέρες, η 27χρονη κατηγορούμενη για αδικήματα σε βαθμό…

Δεκτή, εισηγείται να γίνει η αίτηση αποφυλάκισης της 27χρονης Γερμανίδας Φαίης Μάγιερ, ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πρωτοδικών.

Η Εισαγγελική πρόταση δέχεται την προσφυγή που υπέβαλε, πριν λίγες ημέρες, η 27χρονη κατηγορούμενη για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος σχετικά με συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και εισηγείται στην 19η Τακτική Ανακρίτρια, που θα κρίνει το θέμα, να διατάξει την άρση της προσωρινής κράτησης της Μάγιερ.

Σε αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης της νεαρής Γερμανίδας, ο Εισαγγελέας προτείνει την επιβολή του περιοριστικού όρου της υποχρέωσης εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε αστυνομικό τμήμα.

Μετά την θετική εισαγγελική πρόταση, θεωρείται πλέον πολύ πιθανό η 27χρονη να αποφυλακιστεί καθώς από την αρχή η Ανακρίτρια είχε την άποψη ότι η Μάγιερ δεν πρέπει να οδηγηθεί στην φυλακή. Υπέρ της προφυλάκισης της κατηγορουμένης είχε ταχθεί η αρμόδια Εισαγγελέας, με αποτέλεσμα τη διαφωνία (Ανακρίτριας και Εισαγγελέα) για το θέμα αυτό να λύσει με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο υιοθετώντας την πρόταση της Εισαγγελέως διέταξε προφυλάκιση.

Η απόφαση της δικαστικής λειτουργού για το θέμα της Μάγιερ αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk