Κριστόφ Μάινους : «Ο όρος ποιότητα επιδέχεται πολλές ερμηνείες»

H τηλεθέαση του Alpha ενισχύθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ηλικίας 15 – 44 ετών

Την πορεία του τηλεοπτικού σταθμού Alpha κατά την περίοδο 2010 -2011 παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο Διευθύνων Σύμβουλος του σταθμού κ. Κρίστοφ Μάινους, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στα σχέδια για το υπόλοιπο της σεζόν.

Όπως ανέφερε ο κ. Μάινους το 2010 η τηλεθέαση του Alpha ενισχύθηκε αγγίζοντας το 13,8% στο σύνολο ημέρας και το 15,6% στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης στο τηλεοπτικό κοινό ηλικίας 15 – 44 ετών.

Για τα αποτελέσματα αυτά ο κ. Μαίνους υπογράμμισε ότι οι καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας ήταν οι συνειδητές στρατηγικές επιλογές και η νέα τυπολογία των προγραμμάτων.

Στην επισήμανση ότι τα ποσοστά που έδωσε στη δημοσιότητα ο σταθμός στη δημοσιότητα αφορούν σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης από τις 20.00 – 24.00 και όχι από τις 21.00 – 24.00 ως είθισται, ο κ. Μάινους απάντησε ότι ο κάθε σταθμός μπορεί να θεωρεί ως prime time όποια ζώνη αποφασίσει και ότι ο Alpha θεωρεί ως ζώνη prime time τη ζώνη που αρχίζει με το τέλος του δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Όταν τον ρώτησαν αν, ασχέτως με τα ποσοστά τηλεθέασης, θεωρεί το πρόγραμμα του Alpha ποιοτικό ο κ. Μάινους απάντησε ότι «ο όρος ποιότητα επιδέχεται πολλές ερμηνείες».

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο όρος ποιότητα επιδέχεται μία και μοναδική ερμηνεία.

Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk