Επικαιρότητα

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ

Πρωταθλητές στο… ηλεκτρονικό φλερτ αναδεικνύονται οι Έλληνες, σύμφωνα με μια διεθνή έρευνα που δημοσιεύτηκε χθες.
Η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Badoo.com. κατέταξε τις διάφορες πόλεις του πλανήτη με βάση τον μέσο μηνιαίο αριθμό ηλεκτρονικών φλερτ που έκαναν οι κάτοικοί τους.
Διαβάστε περισσότερα…

Οι 3 στους 4 διευθυντές σχολείων δεν γνωρίζουν ξένες Γλώσσες!
Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε έρευνα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, στην οποία συμμετείχαν 3.435 διευθυντές σχολικών μονάδων.

Διαβάστε περισσότερα…

Ύφεση γένους …αρσενικού, ανάκαμψη γένους θηλυκού!
Όλο και περισσότεροι άντρες θα πληγούν μέσα στα επόμενα χρόνια από κατάθλιψη λόγω της οικονομικής κρίσης σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Ατλάντα.
Ταυτόχρονα, όλο και περισσότερες γυναίκες θα αποτελούν τον βασικό οικονομικό πάροχο στην οικογένεια, οδηγώντας σε μια ιστορική αντιστροφή των παραδοσιακών κοινωνικών ρόλων.
Διαβάστε περισσότερα…


Το αυτοκίνητο που φρενάρει μόνο του
Η σύγκρουση με πεζούς θα αποφεύγεται αυτόματα από το ίδιο το όχημα, χάρη σε ένα έξυπνο σύστημα ανίχνευσής τους.

Ένα σύστημα ανίχνευσης πεζών πρόκειται να τοποθετήσει σε ορισμένα μοντέλα της η Volvo. Στόχος, η δραστική μείωση των τροχαίων.
Με τη χρήση του επαναστατικού συστήματος το οποίο φρενάρει αυτομάτως το αυτοκίνητο όποτε κάποιος περνάει από μπροστά του, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία εκτιμά ότι μπορεί να μειώσει τον αριθμό των πεζών που σκοτώνονται σε τροχαία κατά 20% και τον αριθμό των τραυματιών κατά 30%.
Διαβάστε περισσότερα…


Σοκαρισμένη από τα αντισημιτικά σχόλια του Τζον Γκαλιάνο δηλώνει η Νάταλι Πόρτμαν.

Η κάτοχος πλέον του όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου και πρόσωπο του αρώματος Miss Dior Cherie αρνείται να έχει οποιαδήποτε σχέση με τον επικεφαλής σχεδιαστής του οίκου Dior, μετά τα αντισημιτικά σχόλια που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.
«Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένη και αηδιασμένη από αυτό το video» είπε χαρακτηριστικά η 29χρονη ηθοποιός από το Λος Άντζελες. «Ως γυναίκα υπερήφανη που είμαι Εβραία, εγώ δεν θέλω να έχω καμία επαφή με τον κ. Γκαλιάνο».


Εκτός Dior ο John Galliano
Παρελθόν αποτελεί από σήμερα ο John Galliano για τον οίκο Dior. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής απολύθηκε μετά το επεισόδιο με τα αντισημητικά σχόλια που έκανε πριν λίγες ημέρες σε μπαρ στο Παρίσι.
Διαβάστε περισσότερα…

Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk