O νούμερο 1 λόγος εξαιτίας του οποίου οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν τις γυναίκες είναι οι…

αρρενωπές ορμόνες τους. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν ερευνητές των πανεπιστημίων του Κέιμπριτζ και της Ουτρέχτης.

Και από τις ορμόνες η πιο «ζημιάρα» είναι η τεστοστερόνη: σε αυτήν οφείλεται κυρίως η μειωμένη ικανότητα των αρσενικών να «διαβάζουν» τα αισθήματα των άλλων.

Μείωση της ικανότητάς τους να κατανοούν τους γύρω τους παρατηρήθηκε και σε γυναίκες στις οποίες χορηγήθηκε αυξημένη ποσότητα τεστοστερόνης!

Πολύ μεγάλες στενοχώριες στο Χόλιγουντ: ο Τζουντ Λο και η Σιένα Μίλερ χώρισαν. Προσθέτοντας άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ της σχέσης τους καθώς, όπως γνωρίζουν όσοι παρακολουθούν την κοινή (τρόπος του λέγειν) ζωή του ζεύγους, τα τελευταία χρόνια τα έφτιαξαν, χώρισαν, τα ξαναέφτιαξαν, ξαναχώρισαν, τα έφτιαξαν ξανά για τρίτη φορά και τώρα ξαναχώρισαν! Πολύ πάθος ή απλώς δεν ξέρουν τι θέλουν;

Σύμφωνα με διεθνή ομάδα επιστημόνων, όταν κάποιος κοιτάξει το σημείο όπου πονάει, ο πόνος εξαφανίζεται. Εκτός αν μιλάμε για τον πόνο του έρωτα…

Παρ΄ ότι υπάρχουν γιατροί που υποστηρίζουν ότι τα μπότοξ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στις ημικρανίες, νέα έρευνα δεν διαπιστώνει τέτοιες ιδιότητες. Και εσείς απορούσατε που, παρ΄ ότι σας είχαν κάνει τσίτα τη μούρη, ο πονοκέφαλος δεν έλεγε να υποχωρήσει.

Δεν είναι μόνο να σου αρέσει το καλό φαγητό, είναι και να μη φοβάσαι τα ύψη: ανάρπαστα γίνονται τα τραπέζια στο εστιατόριο «Αt. mosphere Grill and Lounge» το οποίο βρίσκεται στον όροφο 122 του πιο ψηλού κτιρίου στον κόσμο, ενός ξενοδοχείου στο Ντουμπάι. (Κάπου είχα διαβάσει ότι οι καύσεις στα ψηλά αυξάνονται, οπότε θα μπορείς να τρως υποθέτω και με λιγότερες τύψεις…)

Κύριε διευθυντά
Βλέποντας τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη να φωτογραφίζεται δοκιμάζοντας δημοσίως μηχάνημα συλλογής τσικλών από το πεζοδρόμιο, θυμήθηκα παλαιότερα πλάνα με την τότε δήμαρχο Αθηναίων κυρία Ντόρα Μπακογιάννη να δοκιμάζει, πάντα παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων και φωτογράφων, φορώντας το αστραφτερό χαμόγελό της, νέα οχήματα περισυλλογής σκουπιδιών. Δυστυχώς, από τότε ως σήμερα τίποτε δεν έχει αλλάξει στην καθαριότητα αυτής της παμβρώμικης πόλης… Επειδή λοιπόν έχω κουραστεί να γίνομαι θεατής των επικοινωνιακών παιχνιδιών του εκάστοτε δημάρχου- που κι αν αποθεώνουν τη δημόσια εικόνα του, δεν έχουν μέχρι στιγμής αποδώσει όφελος για την πόλη-, ελπίζω αυτή τη φορά τα νέα μηχανήματα να κάνουν καλή δουλειά.

Οχι μόνο στην πλατεία Συντάγματος και στην πλατεία Κολωνακίου (όπου συνήθως εξαντλούνται και τα έργα και οι καλές προθέσεις των κυβερνώντων) αλλά και στις άλλες, συχνά εξαιρετικά υποβαθμισμένες γειτονιές. Παρεμπιπτόντως, ας σταματήσουν και οι χιλιάδες μηρυκάζοντες πολίτες να πετάνε τις τσίκλες τους κάτω, υπάρχουν πάντα οι κάδοι απορριμμάτων! Μετά τιμής ΠΑΝΔΩΡΑ