Oι άνδρες που δεν εκδηλώνουν τα αισθήματά τους καθώς και εκείνοι που «το παίζουν δύσκολοι» θεωρούνται από τις γυναίκες, σύμφωνα με νέα έρευνα, πιο επιθυμητοί και ελκυστικοί. Οπότε, ψήστε της το ψάρι στα χείλη.

Σε άλλη, πάλι, έρευνα διαβάζω ότι όσο πιο συχνά λέει κάποιος ψέματα τόσο πιο καλά ψέματα λέει. Είναι θέμα εκπαίδευσης και εμπειρίας…

Δύσκολοι καιροί για τις Μάτζικα ντε Σπελ της Ρουμανίας: νέο νομοθετικό διάταγμα προβλέπει από βαρύ πρόστιμο ως φυλάκιση σε όσες και όσους οιωνοσκόπους δίνουν λάθος προβλέψεις ή εξαπατούν τον κόσμο. Την απαγόρευση τέτοιων «επαγγελμάτων» την έχει, άραγε, σκεφθεί καμιά κυβέρνηση;

Πάντως, η μαγεία είναι μια προκατάληψη τόσο βαθιά ριζωμένη στην κουλτούρα της Ρουμανίας ώστε προ δύο ετών ο ηττημένος στις προεδρικές εκλογές Μιρτσέα Γκεοάνα ισχυρίστηκε ότι έχασε επειδή δέχθηκε κύματα αρνητικής ενέργειας από μάγισσες που συνεργάζονταν με τον αντίπαλό του και νυν πρόεδρο Τράιαν Μπασέσκου.

Ευτυχισμένη… μπαμπάς έγινε η πρωταγωνίστρια του δημοφιλούς σίριαλ «Sex and the city» Σίνθια Νίξον. Ευτυχισμένη μαμά της ιστορίας μας είναι η σύντροφός της Κριστίν Μαρινόνι (το 2004 η Νίξον αποφάσισε ότι είναι λεσβία) η οποία κυοφόρησε το πρώτο παιδί τους, ένα αγοράκι που ονομάστηκε Μαξ Ελινγκτον Νίξον-Μαρινόνι. Η Νίξον έχει από προηγούμενο γάμο της (με άνδρα) δύο ακόμη παιδιά.

Αμερικανοί επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι οι παχύσαρκοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να αδυνατίσουν αν έχουν ως κίνητροτα χρήματα αλλά μπορούν να ξαναπάρουν τα κιλά που έχασαν αν πάψει να ισχύει αυτό το κίνητρο. Οπότε πρέπει να τους χρυσώνεις μια ζωή αν θέλεις να διατηρηθούν στα ιδανικά κιλά…

Κύριε διευθυντά
Απογοητευμένη, για να μην πω απαυδισμένη, από τους πολιτικούς που φροντίζουν περισσότερο τα συμφέροντα (μικρά και μεγάλα) των ψηφοφόρων τους παρά το καλό του καταταλαιπωρημένου αυτού τόπου, θέλω για άλλη μία φορά να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στην υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη. Η οποία, παρ΄ ότι εξακολουθεί να δέχεται πιέσεις (ενίοτε και επιθέσεις από τους «πράσινους» συντρόφους της), επιμένει στο φιλόδοξο όραμά της για τη σωτηρία του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας και στηρίζει το νομοσχέδιό της- έστω, ό,τι μπορεί από το νομοσχέδιό της- για τη δόμηση στις περιοχές Νatura. Μπορεί κι εγώ, ως κάτοχος οικοπέδου σε τέτοια περιοχή, να βλέπω, με τις ρυθμίσεις που θέλει η Τίνα να εφαρμόσει, την περιουσία μου να κάνει φτερά, πιστεύω όμως βαθύτατα ότι πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα να σταματήσουμε να κοιτάμε το δέντρο (δηλαδή, την όποια προσωπική μας ιδιοκτησία) και να φροντίσουμε για τη σωτηρία του δάσους.

Οσων, τέλος πάντων, δασών μας έχουν απομείνει.

Μετά τιμής ΠΑΝΔΩΡΑ

ΥΓ.: Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, πολύ φοβάμαι ότι, παρά τις καλές προθέσεις της και την αγωνιστική διάθεσή της, δεν θα καταφέρει να επιβληθεί. Εχουν, βλέπετε, βαθιές ρίζες τα συμφέροντα των διαφόρων στην… ολόμαυρη, οσονούπω, ράχη της Ελλάδας.