• Αναζήτηση
 • Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Παύλος Σαρλής

  Γεννήθηκε στον Πειραιά, σπούδασε Νομικά και εντάχθηκε το 1974 στη Νέα Δημοκρατία ενώ το 1977, διορίστηκε γενικός γραμματέας του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 83 ετών ο πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Σαρλής.

  Ο Παύλος Σαρλής γεννήθηκε στον Πειραιά, σπούδασε Νομικά και εντάχθηκε το 1974 στη Νέα Δημοκρατία ενώ το 1977, διορίστηκε γενικός γραμματέας του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

  Το 1981, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής της ΝΔ στην περιφέρεια Α’ Πειραιά, ενώ επανεξελέγη τ0 1985. Το 1989, εξελέγη ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, όπως και το 1994. Το Φεβρουάριο του 2001, προσχώρησε στους »Φιλελεύθερους» του Στέφανου Μάνου. Ο Παύλος Σαρλής ήταν έγγαμος με την Αγγελική Σ. Τσιγαρίδα, και πατέρας μιας κόρης. 
   
  Η Νέα Δημοκρατία για το θάνατο του πρώην βουλευτή και ευρωβουλευτή της, Παύλου Σαρλή

  Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

  «Ένας μαχητής για τα δίκαια του λαού και τα συμφέροντα του Τόπου μας, ο πρώην βουλευτής και Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Σαρλής έφυγε από κοντά μας.

  Υπήρξε παράδειγμα ήθους και ανιδιοτελούς προσφοράς.

  Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της Αντώνη Σαμαρά εκφράζουμε, προς τους οικείους, τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας».
   

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στο extreme chic σαλέ… Ο πολυέλαιος του 18ου αιώνα είναι το εντυπωσιακότερο αντικείμενο στο κυρίως σαλόνι του «Ultima Gstaad». Οι κρυστάλλινες λεπτομέρειες έτσι... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk