Σε συνδεσμους των οπαδών του Αρη ή σε υπευθύνους έκδοσης εισιτηρίων της ίδιας ΠΑΕ στρέφεται ξαφνικά το ενδιαφέρον των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Η προσπάθεια καταβάλλεται προκειμένου να βρεθεί η άκρη του νήματος με τις τρεις πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν στην κατοχή των τεσσάρων αντιεξουσιαστών από τη Θεσσαλονίκη, των Δημήτρη Φέσσα, Δημήτρη Δημτσιάδη, Σωκράτη Τζιφκα και Χαράλαμπου Τσιλιανίδη, οι οποίοι συνελήφθησαν πριν από μια εβδομάδα στον Ταύρο και στον Βύρωνα. Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι ίσως εντός των επομένων ωρών ή ημερών η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία θα προχωρήσει σε νέες συλλήψεις για την οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Από την έρευνα που ακολούθησε μετά τη σύλληψη των αντιεξουσιαστών διαπιστώθηκε ότι οι ταυτότητες που βρέθηκαν στην κατοχή τους καταρτίσθηκαν με βάση τα πραγματικά στοιχεία τριών νεαρών ηλικίας 20, 21 και 26 ετών, δύο εκ των οποίων διέμεναν σε περιοχές της Ημαθίας ενώ ο άλλος στη Θεσσαλονίκη. Οι τρεις νεαροί κλήθηκαν να καταθέσουν στην ΕΛΑΣ. Δύο εξ αυτών κατέθεσαν ότι οι ταυτότητες τους δεν έχουν κλαπεί και ότι δεν γνωρίζουν πώς βρέθηκαν τα στοιχεία τους στην διάθεση των τεσσάρων κατηγορουμένων. Ο τρίτος ανέφερε ότι έχασε την ταυτότητα του στον τελικό Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Αρης τον Απρίλιο του 2010 στο ΟΑΚΑ, όπως αποκάλυψε χθες το «BHMAonline».

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η υφαρπαγή των στοιχείων τους να σχετίζεται με κάποιο σημείο της διαδικασίας έκδοσης εισιτηρίων _ απλών ή διαρκείας _ της ΠΑΕ Αρης. Κι αυτό γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα και οι τρεις νεαροί που τους υφάρπαξαν τα στοιχεία ήταν οπαδοί του Αρη και είχαν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Οι υποψίες των στελεχών της ΕΛΑΣ διευρύνονται από το γεγονός ότι και τρεις από τους συλληφθέντες αντεξουσιαστές φέρονται _ σύμφωνα με αστυνομικούς _ να ήταν μέλη συνδέσμων της ίδιας ομάδας.

Σημειώνεται ότι στη διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων διαρκείας από οποιαδήποτε ΠΑΕ κρατούνται αντίγραφα της ταυτότητας των αγοραστών των εισιτηρίων. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η υφαρπαγή των εισιτηρίων να έχει γίνει από κάποιον υπάλληλο, ίσως και ιδιωτικής εταιρείας, που είχε αναλάβει την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας ή από κάποιο μέλος συνδέσμου της ομάδας. ?

«Δεν έχουν σχέση οι άλλοι»

Το βράδυ της Τετάρτης οι τρεις αντιεξουσιαστές, Αλέξανδρος Μητρούσιας, Κώστας Σακκάς και Γιώργος Καραγιαννίδης οι οποίοι είχαν συλληφθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2010 για συμμετοχή σε ένοπλη ομάδα, απέστειλαν κείμενο σε δικτυακό τόπο αντεξουσιαστών, στο οποίο αναφέρουν ότι οι τρεις άλλοι συλληφθέντες για την ίδια υπόθεση, Χρήστος Πολίτης, Στέλλα Αντωνίου και Δημήτρης Μιχαήλ δεν έχουν καμιά σχέση με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.