Η εκδίκηση της «Σταχτοπούτας», όπως αρέσκονται να την αποκαλούν συμπαίκτες και πανελίστες, ήλθε με τον νέο χρόνο. Και μάλιστα η Μαρία Μπεκατώρου πήρε την εκδίκησή της δίχως καν να τινάξει τις στάχτες από πάνω της.

Παρέμεινε πρωταγωνίστρια σε μικρό κανάλι, διατήρησε αναλλοίωτη την cult φυσιογνωμία της και αποφάσισε να βάλει τα γυαλιά στους δήθεν λαμπερούς αστέρες των μεγάλων «μαγαζιών». Μπήκε στο «Just the two of us», τσαλακώθηκε ακόμη περισσότερο απ’ όσο συνηθίζει και έδωσε ένα μάθημα το οποίο σιγά-σιγά καλά θα κάνουν να το μαθαίνουν και οι τριγύρω.

Ο κόσμος δεν αντέχει άλλα «ψώνια», δεν ανέχεται άλλους βεντετισμούς, δεν θέλει να παρακολουθεί παρελάσεις ατσαλάκωτων, κουράστηκε και βαρέθηκε με τους υπερτιμημένους τηλεστάρ. Προτιμά αλήθειες, πρόσωπα που μπορεί να μη διαθέτουν λάμψη αλλά έχουν διάθεση να περάσουν καλά και να το μεταδώσουν, να απολαύσουν το παιχνίδι και να μη νοιαστούν για το αποτέλεσμα των πλάνων και της ψηφοφορίας.

Η περίπτωση της Μπεκατώρου δεν είναι από αυτές που αναμένεται να διαγράψουν μεγάλη τηλεοπτική πορεία. Είναι μικρού βεληνεκούς, περιορισμένων δυνατοτήτων και το γνωρίζει καλά, γι’ αυτό και δεν εκδηλώνει επιθυμία για μεταγραφές και ανάληψη καθηκόντων σε μεγαλοπρωινάδικα. Αν αυτό το γνώριζαν και πολλές συνάδελφοί της, ανάλογων κυβικών, ενδεχομένως να είχαν αποφύγει και τα στραπάτσα και να είχαν γλιτώσει και οι τηλεθεατές την ταλαιπωρία.