Μαφιόζικη εκτέλεση στο Παλαιό Φάληρο

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών εκτιμούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής ότι οφείλεται η μαφιόζικη εκτέλεση ενός άντρα χθες το απόγευμα μέσα σε καφετέρια στο Παλαιό Φάληρο

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών εκτιμούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής ότι οφείλεται η μαφιόζικη εκτέλεση ενός άντρα χθες το απόγευμα μέσα σε καφετέρια στο Παλαιό Φάληρο. Το θύμα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε πλαστή άδεια κυκλοφορίας και τελικά προέκυψε πως πρόκειται για άτομο το οποίο είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις μαστρωπίας και σωματεμπορίας. Οπως αναφέρουν πληροφορίες οι δράστες έφτασαν στο σημείο με μοτοσικλέτα. Στη συνέχεια κρατώντας ο ένας καλάσνικοφ και ο άλλος πιστόλι κατευθύνθηκαν προς το θύμα και τον δολοφόνησαν πυροβολώντας τον αρκετές φορές μπροστά στα μάτια άλλων θαμώνων. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στη μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκαν. Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν από τους αστυνομικούς οκτώ κάλυκες που προέρχονταν από το πιστόλι.

Μέσα σε λίγα λεπτά στη περιοχή έφτασαν δεκάδες αστυνομικοί με περιπολικά και μοτοσικλέτες ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον άντρα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένη η μοτοσικλέτα των δραστών η οποία όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένη στις 4 Νοεμβρίου απο την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου τη ενώ το πιστόλι βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων. Παράλληλα το καλάσνικοφ βρέθηκε κάτω απο ένα ΙΧ αυτοκίνητο. Τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλη παράνομη ενέργεια. Παράλληλα τόσο η μοτοσικλέτα όσο και τα όπλα εξετάζονται προκειμένου να εντοπιστούν αποτυπώματα που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό των εκτελεστών.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk