Νέο ροζ σκάνδαλο με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι απασχολεί τον ιταλικό Τύπο: αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια είναι μια 17χρονη Μαροκινή, γνωστή ως «Ρούμπι», η οποία φέρεται να κατέθεσε ότι είχε ερωτικές επαφές επί πληρωμή με τον Καβαλιέρε. Από τις Βρυξέλλες ο 74χρονος ιταλός πρωθυπουργός διέψευσε τα περί σεξ με ανήλικη.

«Η μόνη παρέμβασή μου ήταν ότι ζήτησα από συνεργάτες μου να βοηθήσουν το καημένο το κορίτσιπου περνούσε δύσκολες ώρες. Ολα τα άλλα είναι αναληθή, συκοφαντικά και σκουπίδια των ΜΜΕ» είπε.

Η εφημερίδα «Fatto Quotidiano» και το ιδιωτικό κανάλι «la 7» μετέδωσαν ότι η κοπέλα που λέγεται Καρίμα και πρόκειται να ενηλικιωθεί σε μία εβδομάδα σε συνομιλία της με κοινωνικούς λειτουργούς στην Εισαγγελία του Μιλάνου είπε ότι «έλαβε 30.000 ευρώέπειτα από συνάντησή της και ερωτική επαφή» με τον μεγιστάνα πρωθυπουργό.

Η Καρίμα είχε συλληφθεί με την κατηγορία της κλοπής και, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο που επικαλέστηκε μαρτυρίες αστυνομικών, για την υπόθεσή της υπήρξε προσωπικό ενδιαφέρον από την προεδρία της κυβέρνησης. Με τηλεφώνημα ζητήθηκε να λήξει «αισίως» η υπόθεση και να μπορέσει η Καρίμα να δοθεί για προσωρινή υιοθεσία.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η κοπέλα συμμετείχε σε τουλάχιστον τρεις συναντήσεις στη βίλα του Μπερλουσκόνι, στο Αρκορε, στις οποίες φέρεται ότι παρευρέθησαν και δύο υπουργοί της ιταλικής κυβέρνησης.

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε η «Ρούμπι» προχώρησε με νέες δηλώσεις σε μερική ανασκευή των όσων φέρεται να είπε στην αρχική της κατάθεση. «Με τον Μπερλουσκόνι δεν έκανα σεξ, είναι γαλαντόμος. Μου δώρισε μόνογια να με βοηθήσειένα περιδέραιο με διαμάντια και 7.000 ευρώ.Υπήρξεόντωςμια αμοιβαία συμπάθειααλλά εκείνος νόμιζε ότι ήμουν 24 ετών» είπε.