Επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και των αρχηγών των δύο κομμάτων εξαπέλυσε ο ΛΑΟΣ μιλώντας για προεκλογικούς εκβιασμούς.

«Μία Κυριακή πριν τις εκλογές κάνουμε έκκληση στους δύο πρωταγωνιστές, Παπανδρέου και Σαμαρά, να σταματήσουν τους φθηνούς εκβιασμούς προς το λαό και να μην τον στριμώχνουν στη γωνία», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

«Οι κινήσεις αυτές», συνεχίζει το ΛΑΟΣ, «είναι κινήσεις πανικού τις οποίες όλοι αντιλαμβάνονται. Ας κρατήσουν περιθώρια σοβαρότητας για τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου».

Εντωμεταξύ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος την Κυριακή περιόδευσε στη Σαλαμίνα, επιτέθηκε και στα δυο μεγάλα κόμματα για την στάση τους την ώρα της κρίσης.

«Η κατάσταση της χώρας είναι εξαιρετικά σοβαρή και κρίσιμη, αντιμετωπίζουμε τη χειρότερη κρίση από την δεκαετία του ‘40 και ενώ η χώρα βαδίζει στην καταστροφή, έχουμε δυο πρωταγωνιστές της πολιτικής μας ζωής, που τσακώνονται, βρίζονται και αλληλοκατηγορούνται καθημερινά, αδιαφορώντας για την κρισιμότητα και την σοβαρότητα της κατάστασής μας», ανέφερε ο κ.Καρατζαφέρης..

Όπως υποστήριξε το κόμμα του είναι «η μόνη πολιτική δύναμη που δεν ελεγχόμαστε από κανέναν, δεν είμαστε μαριονέτα κανενός».

Τόνισε επίσης ότι η φιλοσοφία του κόμματός του είναι ο πατριωτισμός, και ανέφερε ότι «προτάσσουμε πάνω απ’ όλα την πατρίδα μας και όχι την κομματική πελατεία».

Επίθεση στην Άνγκελα Μέρκελ

Επιπλέον, ο κ.Καρατζαφέρης εξαπέλυσε επίθεση κατά της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ για την στάση της στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες (την Πέμπτη και την Παρασκευή) έναντι των αδύναμων οικονομικά χωρών.

«Η Γερμανία είναι η μεγαλύτερη διαφθοροποιός χώρα της Ευρώπης», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για να προσθέσει ότι «μας χρωστάει πολλά, και ότι έχουμε αγοράσει από τη Γερμανία συνοδεύεται από διαφθορά μίζες και υπερκοστολογήσεις».

Τέλος, αναφερόμενος προσωπικά στην καγκελάριο Μέρκελ, είπε ότι «η κ. Μέρκελ έχει ακριβώς την ίδια επιχειρηματολογία που είχε το 1942 ο Γκέρινγκ».